dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "dulciuri"

Dulciuri, cozonac, băuturi, ouă vopsite și jucării. Acestea sunt o parte dintre produsele care nu lipsesc nici anul acesta din coșurile constănțenilor. Iepurașul trebuie să ajungă la toată lumea, mai ales la copii. Așa că la raioanele cu produse pentru Paște a fost forfotă. Oamenii au cumpărat mici surprize pentru cei dragi pe care le vor oferi duminică, în prima zi de Paște.

Quesadilla, burger, sandwich-uri sau șnițele din ciuperci. Sunt doar câteva dintre preparatele vegane care sunt îndrăgite chiar și de cei care consumă carne. Pe lângă acestea, și deserturile au devenit în topul favoritelor mai ales acum, în perioada pandemiei. Ciocolata, marțipanul sau fructele sunt doar o parte dintre ingredientele cheie care dau gust fiecărei prăjituri.

Pentru că orice fel de ajutor contează, mai mulți tineri din Constanța s-au gândit să se grupeze și să intre în pielea lui Moș Crăciun, măcar pentru câteva zile. În două centre comerciale din oraș, aceștia au strâns donații care vor fi oferite unor familii nevoiașe. Alimentele vor ajunge pe mesele lor de Crăciun și, cu siguranță, vor aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Surpriza este făcută de către studenții de la Facultatea de Medicină împreună cu mai mulți voluntari ai unei asociații.

Ciocolată, cozonac, prăjituri și turtă dulce. Dulciurile sunt prezente în fiecare casă, mai ales acum de sărbători. Sunt bucuria celor mici și nu lipsesc nici din cadourile de sub brad. Medicii ne îndeamnă, însă, să nu facem excese, căci aceste bunătăți, pe cât sunt de gustoase, pe atât sunt de dăunătoare pentru sănătate.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233