dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "echipa nationala"

Selecționerul naționalei de handbal masculine a României a decis deja lotul lărgit pentru prima fază a preliminariilor mondialelor din 2023, incluzând aici și pregătirea din luna decembrie. Printre jucătorii convocați de Xavier Pascual se numără și doi de la HC Dobrogea Sud.

Gheorghe Hagi a oferit noi detalii în privința discuției pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu pentru preluarea postului de selecționer. „Regele” a dorit să sublinieze, prin intermediul unui comunicat, că nu a refuzat propunerea președintelui FRF, ci că din punct al regulamentului n-ar fi putut să dea curs ofertei.

Convocarea lui Enes Sali la naționala de seniori a devenit principalul subiect de discuții în jurul primei reprezentative a României. Mirel Rădoi a căutat să răspundă astăzi la toate întrebările legate de acest aspect la conferința de presă susținută cu ocazia meciului cu Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Pe lângă Marian Aioani, Virgil Ghiță și Enes Sali, care vor încerca să califice României la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Farul mai are șase jucători care vor reprezenta tricolorul în această săptămâni. Aceștia juca trei meciuri amicale împotriva Italiei și Poloniei la sub 21 de ani, respectiv sub 20 de ani.

Noua senzație a Farului, tânărul Enes Sali, este gata să doboare toate recordurile în acest sezon. La doar 15 ani, el a fost convocat la naționala mare a României de selecționerul Mirel Rădoi și s-a alăturat deja celorlalți tricolori pentru confruntările decisive cu Islanda și Liechstenstein. În cazul în care va fi introdus în teren va deveni cel mai tânăr debutant din istoria naționalei de seniori a României.

Trei fotbaliști de la Farul Constanța vor pune umărul la asaltul final pe care naționala României îl va da pentru a se califica la barajul din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor. „Tricolorii” vor disputa ultimele două meciuri din grupe la mijlocul lunii noiembrie, contra Islandei și Liechtsteinului.

HC Dobrogea Sud se va pregăti în efectiv restrâns pentru următoarele zile. Patru dintre handbaliștii pregătiți de Djordje Cirkovic se vor alătura selecționatele țărilor pe care le reprezintă pentru acțiunile echipelor naționale.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233