dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "eforie nord"

Iarba de mare, care este pe cale de dispariție în zona litoralului românesc, va fi implantată pentru a atrage anumite vietăți marine. Însă, acest lucru se va face abia după ce lucrările de înnisipare din Eforie se vor finaliza. Experții speră ca astfel să creeze un mediu potrivit pentru dezvoltarea căluților de mare, dar și pentru crabi. Plantele vor fi puse pe o suprafață de aproape trei hectare.

Au fost cu 20% mai puțini turiști spre deosebire de anul 2019, un an de referință pentru stațiunile de pe litoralul românesc. O arată cifrele înregistrate la final de sezon de către operatorii economici. Mamaia a fost cea mai afectată, iar motivele decăderii acesteia au fost multe, susțin reprezentanții în turism care își doresc să reușească să pună în practică noi strategii de dezvoltare. De cealaltă parte, se pare că stațiunile din sudul litoralului au detronat anul acesta stațiunea Mamaia.

O mare parte a municipiului Constanța și cinci localități din județ vor rămâne fără apă la robinete. RAJA va executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass. Acestea vor avea loc timp de aproape două zile. Furnizarea apei va fi întreruptă pentru 36 de ore.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233