dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "estival"

Amenzi de 11 milioane de lei și aproape 500 de hoteluri și restaurante sancționate sunt doar câteva dintre cifrele cu care s-a încheiat sezonul estival din acest an. Patronii din domeniul ospitalității de pe litoral se plâng că multe probleme au fost cauzate de lipsa de comunicare cu instituțiile statului, care s-au grăbit apoi să-i controleze. Oficialii de pe litoral le promit ajutor patronilor ca să ridice povara controalelor.

Au fost cu 20% mai puțini turiști spre deosebire de anul 2019, un an de referință pentru stațiunile de pe litoralul românesc. O arată cifrele înregistrate la final de sezon de către operatorii economici. Mamaia a fost cea mai afectată, iar motivele decăderii acesteia au fost multe, susțin reprezentanții în turism care își doresc să reușească să pună în practică noi strategii de dezvoltare. De cealaltă parte, se pare că stațiunile din sudul litoralului au detronat anul acesta stațiunea Mamaia.

Nu mai puțin de opt filme de lungmetraj, scurtmetraj și animație s-au înscris în competiția WonderFest. Acestea au fost produse în ultimii doi ani și au ca tematică vârsta copilăriei. Sunt povești deosebite, cu rol de introspecție asupra privitorilor, difuzate pentru prima dată în România. De asemenea, în cadrul festivalului va fi lansat, în premieră internațională, filmul „Haos în excursie cu școala”.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233