dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "estival"

Copii, părinți și cadre didactice s-au bucurat timp de două zile de o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, în Constanța. Chiar dacă nu este zăpadă, la Festivalul „Căsuța de turtă dulce”, organizat de unitatea de învățământ cu același nume, cei prezenți au avut parte de multe surprize. Decorațiunile, cadourile, dar în special multe dulciuri de sezon au făcut deliciul celor mici și celor mari.

Festivalul Toamnei a fost marcat de preșcolarii din cadrul unei grădinițe din orașul Constanţa. Printre jocuri, cântece și activități recreative, copiii alături educatori, părinți și bunici au sărbătorit unul dintre cele mai frumoase și cromatice anotimpuri, toamna.

Spectacolul „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” va fi pus în scenă sâmbătă și duminică, în ambele zile de la ora 19, la Sala Studio din Constanța. Piesa spune povestea unui curatoare de artă, fostă cântăreață, care, ajunsă în Veneția, retrăiește alături de alți artiști amintiri reale sau ficționale din istoria muzicii ușoare românești, petrecute sau nu la Mamaia.

Cea de-a cincea ediţie a concursului internațional „Constanţa International Competition-Festival for Young Pianists” s-a încheiat cu succes. S-a desfășurat pe scena sălii „Sergiu Celibidache” a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” în perioada 26 – 29 octombrie 2023.

Motiv de speriat pentru mulți, Halloweenul a fost vineri prilej de bucurie pentru copiii de la Grădinița Cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” și Creșa „Albă ca Zăpada” din Constanța. Sub atenta îndrumare a cadrelor didactice au făcut o mulțime de activități, una mai deosebită decât alta.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233