dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "expozitie foto"

Opera lui Brâncuși și mirajul luminii sudului, au fost simbolisticele lucrărilor de artă realizate de Anca Pașa. După o lungă perioadă de muncă și bineînțeles prin talent, artista a reușit să impresioneze publicul printr-o expoziție de fotografii și video-uri care trimit la vechile religii și mitologii. Evenimentul „Reminder. The Light of the South” a fost găzduit de Muzeul „Ion Jalea” din Constanța.

Aportul adus de membrii comunității britanice a fost tema principală dezbătută astăzi la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța. De ziua Dobrogei, instituția de cultură a găzduit o expoziție de 18 panouri „încărcate” de povești de viață ale unor britanici care au trăit în România și care și-au pus puternic amprenta asupra infrastructurii regiunii sau a altor domenii precum cel medical sau portuar.

Vernisaj de fotografie la Constanța. Zeci de imagini inedite vor putea fi admirate timp de patru zile la malul Mării Negre. Cei care vor trece pragul galeriilor vor porni într-o călătorie prin lumea urbană sau rurală a Dobrogei. Nici poluare nu a fost uitată. Una dintre expoziții prezintă rolul și impactul plasticului în memoria afectivă și în spațiul social.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233