dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "faleza cazinou"

Spectacol la malul mării. Deoarece vântul a suflat cu putere, iar la rafală atingea peste 60 km/h, în larg valurile aveau chiar și șase metri. Astfel, cine s-a încumetat să meargă astăzi pe faleza Cazinoului din Constanța a putut să vadă cum arată marea când este agitată. Nu au lipsit nici fotografiile făcute valurilor.

Vreme neașteptat de caldă pentru această perioadă. Crăciunul de altă dată cu zăpadă și temperaturi cu minus pare să fie doar o poveste de mult trecută. Acum, constănțenii dar și turiștii au vrut să profite de mercurul crescut din termometre și au ieșit la plimbare. Dacă unii au ales să privească marea de pe plajă, alții s-au plimbat pe faleza Cazinoului din Constanța.

Frigul de afară nu i-a făcut pe constănțeni dar și turiști să stea în case, așa că au ieșit la o plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța. Au avut și ce vedea, marea a fost agitată și le-a oferit celor prezenți un spectacol relaxant, iar clădirea emblematică a orașului care se află în plin proces de reabilitare a putut fi admirată. Mulți dintre oameni au vrut să imortalizeze imaginea și în fotografii.

Ziua Marinei s-a încheiat cu retragerea cu torţe a marinarilor militari și cu aprinderea Pavoazului de la bordul navelor. Marinarii au defilat seara trecută de la Cazino până în piața Ovidiu. Muzica de fanfară i-a însoţit în marşul lor, spre încântarea turiştilor. La final cu toții s-au prins în horă.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233