dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "farul constanta"

Învingător în fața lui Dinamo în etapa a zecea a Superligii, Gheorghe Hagi a revenit la sentimente mai bune față de jucătorii săi. „Regele“ le-a permis acestora mai multe zile de repaus după programul încărcat pe care l-au avut până acum, anunțând că în partida din cupă va miza mai mult pe rezerve. În urma victoriei de viner, Farul a urcat până pe locul 9, cu 12 puncte în 9 meciuri jucate.

Fotbaliștii Farului numără minutele rămase până la startul partidei cu Dinamo București, din etapa a zecea a Superligii. Campioana României pornește cu prima șansă în această confruntare, chiar dacă este departe de forma arătată în finalul sezonului trecut. În plus, „marinarii“ se simt datori față de suporterii lor după parcursul sub așteptări din acest start de campionat.

Farul Constanța a ajuns din nou la două înfrângeri consecutive în Superligă și diferența față de echipele din prima jumătate a clasamentului începe să fie tot mai mare. În aceste condiții, campioana României nu își permite nici un pas greșit în meciul contra lui Dinamo, mai ales după felul în care a fost învinsă runda trecută de FCSB. În schimb, Hagi are numai cuvinte de laudă la adresa „alb-roșilor”.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului a făcut o criză de nervi la finalul partidei de duminică seară, pierdută în fața FCSB-ului, în urma unui penalty discutabil dictat de centralul întâlnirii, Sebastian Colțescu.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233