dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "farul constanta"

Farul Constanța încheie anul cu un derby pe teren propriu împotriva Rapidului. Campioana României a ratat etapa trecută șansa de a reveni între primele șase echipe din Superliga, însă speră să prindă pe final de an un loc de play-off.

Farul Constanța vrea să obțină maximum de puncte din cele două partide oficiale pe care le mai are de disputat în acest an. Învingătoare „acasă” săptămâna trecută, campioana României joacă în weekend la Sibiu, contra celor de la UTA. „Marinarii” sunt în prezent în afara locurilor de play-off, astfel că orice alt rezultat decât victoria i-ar putea îndepărta de obiectivul fixat în acest sezon.

A început curățenia de iarnă la Farul Constanța. Anunțata precare a lui Enes Sali s-a materializat la începutul acestei săptămâni, mijlocașul fiind vândut peste ocean, la FC Dallas. Din primele informații, campioana României va încasa aproximativ trei milioane de euro. Americanii îl văd pe jucătorul cu dublă cetățenie, română și canadiană, ca fiind un jucător de mare perspectivă.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233