dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "farul"

Farul Constanța a pierdut meciul amical programat în această pauză competițională. Lipsiți de aportul celor mai importanți jucători, care au fost convocați la loturile naționale, „marinarii” au fost învinși aseară de bulgarii de la Cerno More Varna cu scorul de 3-1.

Farul Constanța și Rapid București merg cap la cap în fruntea clasamentului Superligii. „Marinarii” se mențin în fotoliul de lideri după ce au învins pe Petrolul, chiar la Ploiești, cu scorul de 3-1. Pentru formația de pe litoral urmează acum o perioadă de pauză datorată meciurilor echipelor naționale, în care și-a programat deja un amical cu bulgarii de la Cerno More Varna.

Gheorghe Hagi se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de mâine, cu Petrolul. Farul Constanța joacă la Ploiești pentru a-și apăra poziția de lider în clasamentul Superligii, însă nu îi va putea folosi pentru doi dintre marcatorii din ultimele etape, Vlad Morar și Gabriel Torje.

Farul Constanța și Petrolul Ploiești, două dintre revelațiile acestui sezon al Superligii, se vor afla față în față vineri seară, într-un duel contând pentru etapa a XI-a. „Marinarii”, care au revenit pe primul loc în runda precedentă, vor să revină de la Ploiești cu toate punctele puse în joc și să își consolideze astfel statutul de lideri.

Farul Constanța a trecut peste prima înfrângere din campionat, contra Universtității Craiova, și vrea să revină cât mai repede pe prima poziție a clasamentului. Pentru asta „marinarii“ trebuie să învingă duminică seară, la Ovidiu, pe FC Argeș, în etapa a zecea a Superligii.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233