dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "farul"

Farul Constanța este în continuare în căutarea primei victorii în deplasare în actualul sezon al Ligii Întâi. După două săptămâni de pauză, Gheorghe Hagi speră să fi găsit soluțiile pentru elevii săi, iar duminică să se întoarcă de la Pitești cu toate cele trei puncte. „Marinarii” joacă împotriva lui FC Argeș, echipă aflată pe locul 9 al clasamentului.

Eduard Radaslavescu este noua perlă a lui Gheorghe Hagi. Mijlocașul de doar 17 ani a înscris săptămâna trecută golul victoriei în meciul amical susținut de naționala României sub 20 contra Cehiei după o reușită de generic. Acum, el s-a întors în lotul Farului pentru care speră să bifeze cât mai multe minute în acest sezon.

Jucătorii Farului au făcut diferența aseară, în meciurile pe care le-au disputat selecționatele de tineret ale României. Radaslavescu și Bodișteanu s-au numărat printre remarcații zile, ambii reușind câte un gol pentru reprezentativele sub 20 de ani, respectiv sub 19 ani.

Deplasările continuă să îi dea mari bătăi de cap lui Gheorghe Hagi. Farul a pierdut luni și deplasarea de la Voluntari și rămâne fără victorie pe teren străin în startul acestui sezon al Ligii Întâi.

Gheorghe Hagi este decis să schimbe foaia la Farul. Nemulțumit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină nici o victorie în deplasare, în comparație cu partidele de pe teren propriu, managerul tehnic al constănțenilor le-a transmis un avertisment direct elevilor săi după înfrângerea contra lui FC Voluntari.

După disputarea etapei cu numărul XI a Ligii Întâi, campionatul se va întrerupe pentru a permite echipelor naționale jucarea meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor. Farul este reprezentată și ea în selecționata lui Mirel Rădoi de portarul Marian Aioani.

Ajunsă pe podiumul Ligii Întâi, Farul Constanța vrea să își consolideze locul trei al clasamentului. Pentru asta „marinarii” au nevoie de o victorie duminică, pe terenul lui FC Voluntari. Din păcate pentru elevii lui Gheorghe Hagi, deplasările nu s-au dovedit prea productive, constănțenii obținând doar trei puncte din meciurile jucate pe alte terenuri.

Farul a urcat în premieră pe podiumul Ligii Întâi. „Marinarii” au învins cu emoții ieri pe CS Mioveni, la Ovidiu, cu scorul de 2-1, și își păstrează astfel invincibilitatea în campionat în meciurile de pe teren propriu. Golul victoriei a fost înscris în minutele de prelungire de Andrei Ciobanu.

Farul Constanța n-are timp de regrete după eliminarea prematură din Cupa României. „Marinarii” au parte de un nou meci dificil în campionat, duminică, împotriva celor de la CS Mioveni.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233