dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "fcsb"

Fotbaliștii Farului Constanța sărbătoresc Paștele tot cu gândul la fotbal. „Marinarii” vor petrece moderat învierea Domnului pentru că luni seară au meci în play-off-ul Superligii. Formația de pe litoral joacă pe Arena Națională împotriva lui FCSB, iar victoria este singura variantă luată în calcul de Gheorghe Hagi.

FCSB și Farul Constanța au oferit aseară meciul campionatului de până acum în Superligă. Cinci goluri, o lovitură de pedeapsă, o eliminare, ratări incredibile, dar mai ales o răsturnare spectaculoasă de rezultat au făcut din meci unul interzis cardiacilor. S-a încheiat 3-2 pentru formația constănțeană, „marinarii” reușind să întoarcă soarta partidei în minutele de prelungire spre disperarea fanilor bucureșteni.

A sosit vremea revanșei pentru Farul în fața FCSB-ului. „Marinarii” primesc în această seară, de la ora 22, vizita vicecampioanei României în cadrul etapei a opta a Superligii la fotbal. Formația de pe litoral luptă să revină pe prima poziție a clasamentului, în timp ce trupa pregătită de Dică are nevoie de puncte pentru a scăpa de locul 13 pe care îl ocupă în prezent. Ambele echipe abordează însă meciul cu moralul ridicat, mai ales FCSB, care a obținut calificarea în grupele Conference League.

După ce a învins duminică pe CFR Cluj, chiar în Gruia, Farul Constanța dă piept mâine seară cu FCSB, cea de a doua reprezentantă a României calificată în grupele Conference League. „Marinarii“ speră să își păstreze invincibilitatea și după această partidă și să rămână pe primul loc al clasamentului. De partea cealaltă, FCSB are parte de un start slab de campionat, fiind doar pe locul 13, însă și un meci mai puțin disputat.

Farul Constanța a pierdut aseară fără drept de apel în fața FCSB-ului, la capătului unui meci în care defensiva „marinarilor” a gafat din nou pe bandă rulantă. Fostul elev al lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase, a fost declarat omul meciului după ce și-a trecut în cont primul hattrick din carieră. În ciuda înfrângerii, constănțenii încă mai păstrează șanse la un loc care să le permită să joace în cupele europene în sezonul viitor.

Farul Constanța are o misiune aproape imposibilă în etapa a șasea a campionatului. Rămași fără principalii oameni de gol, „marinarii“ întâlnesc în a doua zi de Paște performera rundei trecute, FCSB. Bucureștenii au relansat lupta pentru titlu în Liga Întâi după ce au învins campioana, chiar în Gruia, și s-au apropiat la doar două puncte de primul loc.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233