dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "frig"

Peste 300 de copii de la Grădinița „Steluțele Mării” din Constanța stau în frig. Sunt 21 de grade Celsius în sălile în care petrec opt ore pe zi, asta în condițiile în care funcționează aerul condiționat. Este singura soluție găsită de conducerea unității pentru a asigura o temperatură cât de cât optimă. Pe holuri este și mai rece. Părinții sunt nemulțumiți de situație, dar nu au cu cine să lase copiii acasă. Problema căldurii în Constanța ar urma să fie rezolvată în circa două săptămâni, au spus pentru Dobrogea TV reprezentanții societății de termoficare

După câteva zile cu vreme frumoasă și temperaturi de primăvară, în Constanța am avut parte astăzi și de zero grade Celsius. Iar în zilele următoare termometrele vor continua să înregistreze valori scăzute, dar apropiate de cele normale pentru perioada calendaristică. Însă, este o perioadă sensibilă, dacă nu periculoasă. Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” vin cu mai multe recomandări pentru cetățeni.

Școli fără căldură și elevi nevoiți să se încălzească așa cum pot, în clase, în timpul orelor. Așa se poate descrie situația sistemului de învățământ din Constanța în această iarnă. Din cauza nenumăratelor avarii apărute la sistemul centralizat de termoficare al orașului, căldura a fost sistată des, chiar și în unitățile de învățământ. În această situație, unii părinți preferă să îi țină pe cei mici acasă atunci când clasele nu sunt încălzite.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233