dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "furtuna"

Urmările furtunii de acum două săptămâni încă se mai văd pe plajele din Constanța. De pildă, plaja Modern s-a transformat într-un „mic lac”. Asta după ce conducta care ar fi trebuit să aduce apa s-a înfundat. De asemenea, în nisip s-au format ravene. Mai grav este că și zilele trecută, inclusiv aseară, a plouat așa că situația s-a agravat. Angajații ABADL încearcă acum să remedieze problema.

Au trecut trei zile de la furtuna care a făcut ravagii în Constanța, iar urmările sunt în continuare vizibile. În orașul de la malul mării, oriunde te uiți vezi copaci sau cabluri electrice căzute la pământ. Misiunile pompierilor, dar și a autorităților locale sunt departe de a se fi încheiat. În fiecare zi și noapte aceștia acționează pentru îndepărtarea arborilor smulși din rădăcină și trântiți la pământ de vântul puternic care a suflat cu până la 100 de km/h.

La lumina zilei, pagubele provocate de furtuna din weekend s-au dovedit a fi mult mai multe. Ploile abundente și vântul care a suflat puternic au lăsat în urmă dezastru: copaci puși la pământ, peste case sau mașini, iar mai multe gospodării și apartamente au fost inundate. Doar în ultimele două zile s-au înregistrat peste o mie de apelurile către pompierii constănțeni, care au intervenit în mai multe străzi și cartiere afectate din oraș, printre care se numără și Bulevardul Mamaia, dar și Faleză Nord.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233