dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "gheorghe hagi"

Gheorghe Hagi a oferit noi detalii în privința discuției pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu pentru preluarea postului de selecționer. „Regele” a dorit să sublinieze, prin intermediul unui comunicat, că nu a refuzat propunerea președintelui FRF, ci că din punct al regulamentului n-ar fi putut să dea curs ofertei.

Farul Constanța caută prima victorie în deplasare. Formația de pe litoral joacă vineri pe terenul nou promovatei U Craiova 1948, una dintre echipele care au surprins plăcut în startul de campionat. Meciul din Bănie va consemna și revenirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică, după ce acesta și-a ispășit suspendarea în ultimele două etape din Liga Întâi.

Rapid și Farul au terminat la egalitate partida din etapa a treia a Ligii Întâi, însă Gheorghe Hagi a avut toate motivele să fie mulțumit la finalul meciului. A plecat cu un punct de pe Arena Națională, defensiva a rămas fără gol primit în campionat, iar peste toate a putut retrăi din plin atmosfera făcută de fanii din tribune.

Hagi încă lucrează la stabilirea lotului cu care Farul va debuta în noul sezon al Ligii Întâi. Alți patru fotbaliști și-au încheiat colaborarea cu formația de la malul mării negre, printre care se numără Cosmin Matei și Cătălin Căbuz.

Noul FC Farul a bifat o victorie la primul meci de la fuziunea cu Viitorul. Aflată în cantonament la Poiana Brașov, formația pregătită de Gheorghe Hagi a învins miercuri seară pe SR Municipal Braşov cu scorul de 2-0.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233