dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "handbal"

Chiar dacă mai este o etapă rămasă de disputat în Liga Națională de handbal masculin, selecționerul Xavier Pascual a anunțat jucătorii pe care va conta în campania de pregătire ce va preceda turneului final de la începutul anului viitor. Printre aceștia se numără și cinci handbaliști de la CSM Constanța, care au parte de un sezon fantastic până în prezent în cupele europene.

CSM Constanța a scăpat printre degete a patra victorie consecutivă în grupele EHF European League. Formația de pe litoral a remizat seara trecută în Polonia, împotriva celor de la Chrobry Glogow, într-o partidă încheiată cu scorul de 29 la 29. Constănțenii au fost egalați pe final de meci, după ce au avut un avans de două goluri pe tabela de marcaj.

CSM Constanța este aproape de a face pasul decisiv în faza următoare a EHF European League. Handbaliștii constănțeni numără minutele rămase până la startul partidei din etapa a patra a grupelor, contra polonezilor de la Glogow.

CSM Constanța a făcut senzație de la primul meci disputat în EHF European League. Formația de la malul mării a învins aseară pe Tatabanya, chiar în Ungaria, și a produs surpriza primei etape din faza grupelor competiției. După acest succes, elevii lui George Buricea se pregătesc de duelul cu Sporting Lisabona, care va avea loc la Constanța la sfârșitul acestei săptămâni.

CSM Constanța numără minutele rămase până la debutul în faza grupelor EHF European League la handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea va întâlni de la ora 19.45 pe MOL Tatabanya. Partida are loc pe terenul formației ungare, care este a treia ca importanță din întrecerea internă după Veszprem și Szeged.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233