dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "hartuire"

A trecut minivacanța, apar și efectele. Amenzile și controalele desfășurate de autorități i-au nemulțumit pe mulți proprietari de restaurante și terase de pe litoral. Spun că nu era nevoie de avalanșa de verificări și că autoritățile ar fi trebuit să îi lase mai ușor având în vedere că abia a început sezonul estival. De cealaltă parte, reprezentanții instituțiilor de control susțin că scopul a fost protejarea sănătății consumatorilor.

Continuă scandalul la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța. După lungul șir de acuzații ale balerinilor, au urmat și replici din partea conducerii. Astăzi, dansatorii au ieșit iar la declarații. Aceștia s-au adresat în special directorului instituției, dar și celor doi soți. Amintim că Horațiu Cherecheș, coregraful acestora, este acuzat că ar fi avut un comportament violent, că a agresat fizic și verbal mai mulți angajați ai teatrului și că le-ar fi făcut propuneri indecente unora dintre balerine.

Umiliți, certați, hărțuiți, loviți și persiflați. Sunt acuzațiile aduse de mai mulți balerini de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Se pare că asta se întâmplă de ani de zile, iar conducerea instituției nu este străină de situație. Acuzațiile merg către coregraful Horațiu Cherecheș. Oamenii spun că acesta are un comportament agresiv, uneori violent, le face propuneri cu tentă sexuală balerinelor iar cele care îl refuză sunt amenințate că vor fi date afara. Cazul a ajuns în atenția ministrului Culturii care a trimis Corpul de Control la Constanța.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233