dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "hc dobrogea sud"

HC Dobrogea Sud a obținut aseară a cincea victorie în Liga Zimbrilor după ce s-a impus și în derby-ul cu Steaua București. S-a încheiat 23 la 18 pentru trupa pregătită de Djordjie Cirkovic, care a bifat succesul cu numărul 100 la cârma HCDS-ului. Grație acestei evoluții, constănțenii au revenit pe podiumul campionatului și au încheiat perioada de foc din startul acestui sezon în care au întâlnit cele mai puternice echipe.

HC Dobrogea Sud are viitorul asigurat pe postul de portar. Încurajat de pe margine de Rudi Stănescu și Dani Vasile, tânărul Gabriel Preda făcut încă un meci mare între buturile porții constănțene în derby-ul cu Minaur Baia Mare.

HC Dobrogea Sud caută să revină cât mai repede pe podiumul Ligii Naționale la handbal masculin. Constănțenii au câștigat ieri și ultimul meci de foc din startul acestei ediții de campionat, după ce s-au impus contra celor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 26 la 22. Seria meciurilor de foc pentru constănțeni este departe de a se fi încheiat, aceștia urmând să întâlnească acum pe Steaua București.

După victoria de senzație obținută marți seară în fața celor de la Wisla Plock, HC Dobrogea Sud încheie săptămână cu un nou meci de foc. Formația de pe litoral întâlnește în Capitală pe Dinamo București, campioana în exercițiu în Liga Națională de handbal masculin.

HC Dobrogea Sud și-a luat aseară revanșa în fața lui Wisla Plock, însă victoria obținută în Sala Sporturilor n-a fost suficientă pentru a întoarce soarta calificării. HCDS a părăsit cupele europene în acest sezon din cauza înfrângerii usturătoare suferite în Polonia și se va concentra acum numai pe campionat.

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud cred în minuni. La ora 19.45 aceștia vor intra în teren în returul cu Wisla Plock cu gândul la o calificare ce pare acum imposibilă. Învinși la 11 goluri în Polonia, constănțenii n-au renunțat la grupele European League și vor să producă o surpriză de proporții în această seară.

Rămași cu șanse minime în lupta de calificare în grupele European League, handbaliștii de la Dobrogea Sud își găsesc consolarea în parcursul perfect din campionat. Constănțenii au câștigat duminică și confruntarea cu Potaissa Turda, la o diferență de nouă goluri, și au ajuns la trei victorii în tot atâtea partide. HCDS joacă mâine seară returul cu polonezii de la Wisla Plock.

HC Dobrogea Sud debutează în cea mai grea confruntare din această toamnă. Constănțenii joacă în Polonia contra lui Wisla Plock, în turul secund pentru calificarea în grupele EHF European League.

HC Dobrogea Sud a ajuns în Polonia acolo unde joacă cel mai important meci al sezonului de până acum. Constănțenii dispută marți seară prima manșă din turul doi preliminar al EHF European League contra celor de la Wisla Plock.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233