Live

HC Dobrogea Sud caută viitorul handbalului românesc în propria pepiniera. Formația de pe litoral va avea în acest sezon cel mai tânăr lot din istoria clubului după ce mai mulți juniori au fost promovați la echipa mare pentru a căpăta experiență.

Începute în urmă cu mai bine de o lună, antrenamentele celor de la HC Dobrogea Sud au avut două scopuri, ambele...

HC Dobrogea Sud a intrat în ultima sută de metri cu pregătirea startului în noul sezon competițional. Constănțenii vor juca miercuri, la Alexandria, primul meci oficial chiar împotriva campioanei României, Dinamo București. Partida va decide câștigătoarea Supercupei României și este ultimul test pentru formația de la malul mării înaintea debutului în Cupele Europene.

După aproape două luni de antrenamente la Constanța și un cantonament de două săptămâni în Serbia, HC...

Cu o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, HC Dobrogea Sud țintește sus și în noua ediție de campionat care va debuta la începutul lunii septembrie. Până atunci, constănțenii vor juca pentru primul trofeu al sezonului contra lui Dinamo.

Doar două zile au avut pauză handbaliștii de la HC Dobrogea Sud după cantonamentul din Serbia. Sportivii...

HC Dobrogea Sud este la turație maximă în cantonamentul din Serbia. Constănțenii au bifat al doilea succes în meciurile amicale, reușind să înscrie din nou cel puțin 30 de goluri.

După succesul la 13 goluri avans înregistrat sâmbătă, HC Dobrogea Sud a bifat o nouă victorie categorică în...

HC Dobrogea Sud a intrat în cea de a doua săptămână de cantonament în Serbia. Constănțenii sunt în grafic cu pregătirea și au bifat și primul succes de la reunire. HCDS a câștigat în weekend amicalul cu sârbii de la Jugovic Kac cu un avans de 13 goluri.

HC Dobrogea Sud profită de fiecare moment pentru a pregăti în cel mai mic detaliu noul sezon în Liga Națională...

Revenit la Constanța după o doi ani, Mihai Loghin are planuri mari pentru noul sezon competițional ce stă să înceapă. Noua extremă a HCDS-ului abia așteaptă revederea cu fanii și speră să adune cât mai multe victorii în tricoul „delfinilor”.

După două sezoane petrecute la Medgidia, Mihai Loghin a revenit în această vară la HC Dobrogea Sud. Noua...

Noul căpitan al lui HC Dobrogea Sud, Ionuț Nistor, are așteptări mari de la noii colegi de echipă. Cu doar trei săptămâni rămase până la primul meci oficial, el speră ca integrarea acestora să se producă cât mai repede.

HC Dobrogea Sud s-a întârit cu șase jucători în această vară. În afara românilor Liviu Caba și Mihai...

Venit în această vară la HC Dobrogea Sud, Leon Raso s-a integrat rapid în sânul echipei constănțene. Slovenul în vârstă de 25 de ani are planuri mari pentru acest sezon și trage tare la antrenamente pentru meciurile de foc care vor veni în mai puțin de o lună.

Leon Raso este unul dintre cei șase jucători care au venit în această vară la HC Dobrogea Sud pentru a întări...

HC Dobrogea Sud pleacă mâine în primul cantonament al verii. Constănțenii se vor pregăti timp de două săptămâni în Serbia, acolo unde au programate o serie de partide amicale. Noii veniți la echipă au planuri mari și speră să ajungă rapid la un nivel cât mai bun până la primul meci oficial.

Jucătorii nou veniți la HC Dobrogea Sud în această vară n-au timp de pierdut. Cu mai puțin de o lună rămasă...

HC Dobrogea Sud este în plină campanie de pregătire a noului sezon competițional. Constănțenii se antrenează atât în Sala Sporturilor, cât și în sala de forță sau pe pista de atletism a stadionului „Gheorghe Hagi” pentru a fi în cea mai bună formă la startul primului meci. HCDS pleacă sâmbătă într-un cantonament de două săptămâni în Serbia.

HC Dobrogea Sud se pregătește intens înaintea startului într-un nou sezon competițional. După două...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233