dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "inceperea scolii"

An școlar mai lung care să înceapă de la 1 septembrie. Este propunerea mai multor asociații și organizații non-guvernamentale din Educație. Inițiatorii nu văd cu ochi buni nici prelungirea vacanței de primăvară, în condițiile în care și așa s-au pierdut prea multe zile de școală.

Bate vântul la raioanele cu rechizite. Goana după materiale școlare nu a început, deși în mai puțin de o lună elevii vor începe cursurile. Părinții nu știu încă cum se va desfășura anul școlar, așa că nu s-au îngrămădit la cumpărături. De celaltă parte, retalierii au venit cu oferte pentru toate buzunarele.

14 septembrie - este data la care vor începe cursurile din sistemul de învățământ preuniversitar, după cum a anunțat președintele Klaus Iohannis. Sunt luate în calcul 3 scenarii, în funcție de evoluția cazurilor de infectare cu noul coronavirus: toți copiii vor veni în clase, se va învăța prin rotație sau de acasă, online. Decizia autorităților este aspru criticată de Asociația Elevilor Constănțeni, iar unul dintre motive este aglomerația din sălile de clase. Și unii părinți sunt îngrijorați.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233