Live

După aproape un an de pauză, în weekend se va juca din nou rugby pe stadionul „Mihail Naca“ din Constanța. Tomitanii vor evolua „acasă“ în etapa a doua a Cupei României contra lui Dinamo București.

Tomitanii Constanța continuă seria meciurilor din startul noului sezon competițional cu confruntările din Cupa...

Gunoaie, lipsă de bun simț și nepăsare. Cam așa putem vorbi, din păcate, despre majoritatea cartierelor din orașul nostru. Zona Tic-Tac din Constanța nu face excepție. Chiar lângă un liceu și o școală postliceală, deșeurile sunt fie aruncate la întâmplare, fie luate de vânt sau de pescăruși din ghene. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că ar trebui să se ia măsuri.

Ambalaje, PET-uri, chiar și încălțăminte. De toate acestea au parte constănțenii care locuiesc în zona...

La final de sezon, reprezentanții din turism trag linie și bilanțul nu este deloc unul fericit. Ce-i drept, nici dezastruos. Litoralul românesc a avut cu 30% mai puţini turişti în acest sezon estival.. atipic. Pandemia de COVID-19, dar și bâlbâiala autorităților sunt principalele cauze ale acestei scăderi.

La final de sezon estival, reprezentanţii Agenţiilor de Turism din România trag linie și fac sumarul turiștilor...

Mormane de gunoaie și crengi uscate zac lângă un centru comercial din oraș. Parcarea din spatele mall-ului pare să se transforme încet-încet într-o groapă de gunoi. Oamenii recunosc că vina este tot a unora dintre cetățeni, însă și-ar dori mai multă implicare și din partea autorităților.

Unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din oraș are la cele două intrări, gazonul aranjat și floricele...

Administraţia Bazină de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) a anunţat că nivelul Lacului Techirghiol a scăzut cu...

Vremea s-a stricat pe litoral. E primul weekend când temperaturile scad și nu va mai fi vreme de plajă. Administratorii de plajă au strâns deja mare parte din șezlonguri, iar terasele au tras obloanele. Pe plaje turiștii s-au bucurat de ultimele clipe petrecute la mare.

Turiștii se despart cu greu de mare. Pentru aceștia, probabil sunt ultimele zile de distracție pe litoral....

Mormane de gunoi, între blocuri. Asta este imaginea cu care s-au obișnuit locuitorii unui cartier al orașului. Și mai grav este că pe lângă imaginea respingătoare și mirosul este insuportabil. Oamenii din cartier sunt extrem de revoltați, deoarece deși se află într-o zonă bună a orașului, trebuie să trăiască cu focarul de infecție sub geam.

Crengi, moloz și deșeuri menajere - nu este o groapă de gunoi, ci un cartier din Constanța. Deși la nici zece...

Zilele acestea a fost o vreme numai bună de o plimbare pe mare, însă nu cu barca, ci cu ... zmeul. Valurile au fost mari așa că pasionații de kitesurfing nu au pierdut ocazia, s-au echipat corespunzător și au simţit din nou adenalina. Împătimiţii sporturilor nautice au profitat de vântul de afară și au plutit deasupra mării.

Kitesurfing-ul este unul dintre sporturile nautice cu un ritm de dezvoltare foarte rapid şi cu o popularitate din...

Un morman de moloz şi bucăţi imense de beton au fost depozitate pe un spaţiu verde din Portul Turistic Tomis. Locul care trebuia să fie o atracţie turistică, arată acum a şantier de lucru în toată regula, iar cei care doresc să admire marea fie din mașină, fie pe jos, dau nas în nas cu bucățile de beton.

Portul turistic Tomis este unul dintre locurile de relaxare ale orașului. Constănțeni sau turiști, cu toții...

A treia zi de școală i-a găsit pe unii elevi, nu în bănci sau în fața calculatorului, ci pe plajă. Copiii și-au prelungit vacanța alături de părinți sau bunici pe litoral. Mulți părinți consideră că prima săptămână de școală este mai mult organizatorică, iar copiii nu pierd multă informație. Până când începe predarea materiei, copiii se mai bucură de ultimele zile de plajă.

Mai mulți copii se jucau miercuri pe plajă, deși ar fi trebuit să fie la ore. Părinții spun că au ales...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233