dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "mamaia"

Staţiunea Mamaia mai pierde un simbol turistic central. Pasarela va fi demontată bucată cu bucată. Lărgirea plajei a scurtat-o considerabil. Odată cu începerea proiectului mare parte din aceasta a fost acoperită. Acum stâlpii de rezistență au fost scoși din nisip și îndepărtați. Din 400 de metri cât avea la inaugurare, acum mai are aproximativ 150 de metri.

Au fost cu 20% mai puțini turiști spre deosebire de anul 2019, un an de referință pentru stațiunile de pe litoralul românesc. O arată cifrele înregistrate la final de sezon de către operatorii economici. Mamaia a fost cea mai afectată, iar motivele decăderii acesteia au fost multe, susțin reprezentanții în turism care își doresc să reușească să pună în practică noi strategii de dezvoltare. De cealaltă parte, se pare că stațiunile din sudul litoralului au detronat anul acesta stațiunea Mamaia.

Ne aflăm la mijlocul lunii septembrie, însă cele 32 de grade din aer și 22 din apa mării ne duc cu gândul, mai degrabă, la zilele de vară. Explicația pentru aceste temperaturi este un val de căldură din Sahara care acoperă România. În unele zone se vor înregistra până la 35 de grade Celsius. Așa că cei care au venit acum la mare nu au ce regreta. Perioada aceasta este ideală

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233