dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "mare"

Relaxare pe plajă în plină toamnă după ce luna octombrie a debutat cu temperaturi de aproximativ 25 de grade Celsius, neobișnuite pentru această perioadă. Așa se face că ultimii turiști veniți pe litoral, dar și foarte mulți constănțeni au vrut să profite de vremea frumoasă iar unii dintre ei au intrat chiar și în apa mării.

A fost concurența acerbă în rândul absolvenților de liceu pentru studiul la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, unde s-au înregistrat doi candidați pe un loc. De asemenea, la cererea Alianței Nord Atlantice, instituția de învățământ organizează începând din acest an cursuri în limba engleză.

Profesori, jurnaliști, manageri, avocați ori doctori. Sunt doar câteva dintre meseriile la care visează studenții din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța. Fiecare și-a ales ceea ce i se potrivește, iar facultatea reprezintă pentru ei un pas important în pregătirea lor. Au visuri mari la care spun că nu vor renunța niciodată. Vor învăța și vor lupta pentru a putea găsi un loc de muncă în domeniul pe care l-au ales. Totodată au promis că se vor bucura din plin și de viața de student.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233