dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "meci farul"

Învingător în fața lui Dinamo în etapa a zecea a Superligii, Gheorghe Hagi a revenit la sentimente mai bune față de jucătorii săi. „Regele“ le-a permis acestora mai multe zile de repaus după programul încărcat pe care l-au avut până acum, anunțând că în partida din cupă va miza mai mult pe rezerve. În urma victoriei de viner, Farul a urcat până pe locul 9, cu 12 puncte în 9 meciuri jucate.

Fotbaliștii Farului numără minutele rămase până la startul partidei cu Dinamo București, din etapa a zecea a Superligii. Campioana României pornește cu prima șansă în această confruntare, chiar dacă este departe de forma arătată în finalul sezonului trecut. În plus, „marinarii“ se simt datori față de suporterii lor după parcursul sub așteptări din acest start de campionat.

Vacanța s-a terminat la Farul Constanța! După aproape două săptămâni în care s-au putut în sfârșit odihni după acest început de sezon extrem de încărcat, „marinarii“ revin duminică la meciurile din Superligă. Campioana României primește vizita FCSB-ului, actualul lider al clasamentului, într-o reeditare a „finalei“ care a decis titlul din sezonul trecut. Jucătorii speră ca pauza competițională să le fi fost de folos și să fi găsit rezolvarea la problemele cu care s-au confruntat în meciurile importante ale campionatului.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233