dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "meci farul"

Farul Constanța încheie anul cu un derby pe teren propriu împotriva Rapidului. Campioana României a ratat etapa trecută șansa de a reveni între primele șase echipe din Superliga, însă speră să prindă pe final de an un loc de play-off.

A început curățenia de iarnă la Farul Constanța. Anunțata precare a lui Enes Sali s-a materializat la începutul acestei săptămâni, mijlocașul fiind vândut peste ocean, la FC Dallas. Din primele informații, campioana României va încasa aproximativ trei milioane de euro. Americanii îl văd pe jucătorul cu dublă cetățenie, română și canadiană, ca fiind un jucător de mare perspectivă.

Farul Constanța vrea să iasă cât mai repede din pasa proastă în care a intrat în ultima perioadă. Campioana României are nu mai puțin de 5 meciuri consecutive fără victorie în Superligă și riscă să se îndepărteze de locurile care duc în play-off. Pentru a evita acest lucru „marinarii“ speră să se întoarcă mâine seara cu o victorie de pe terenul lui FC Voluntari, o altă echipă aflată în suferință în această ediție de campionat.

Farul Constanța debutează în returul sezonului regulat cu o partidă pe teren propriu. Campioana României va juca sâmbătă seară de la ora 21, la Ovidiu, împotriva lui FC Hermannstadt, una dintre revelațiile de până acum în întrecerea internă. Sibienii sunt pe poziția a patra a clasamentului, la două lungimi în fața „marinarilor“, care sunt primii în afara locurilor de play-off.

Dina Grameni, Alexandru Buzbuchi și căpitanul naționalei feminine de fotbal a României, Ioana Bortan s-au întors la școală. Aceștia au mers astăzi la una din instituțiile de învățământ din municipiu în cadrul proiectului „Învățăm să fim campionil“.

Farul Constanța se scufundă. Campioana României nu a reușit să învingă aseară nici ultima clasată, FC Botoșani, spre disperarea lui Gheorghe Hagi. „Marinarii“ s-au chinuit cu „lanterna roșie“ a Superligii și au scăpat printre degete victoria după ce au fost egalați în minutele de prelungire. În urma acestei remize, Farul a încheiat turul de campionat cu doar 6 victorii și doar 21 de puncte.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233