dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "meci"

A fost sărbătoare seara trecută în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. La final de 2023, Clubul Sportiv Municipal Constanța și-a premiat sportivii pentru performanțele obținute în decursul acestui an, în care au cucerit peste 550 de medalii. Elena Zaharia, jucătoarea de care se leagă speranțele tenisului de masă din România, a fost desemnată sportiva anului la CSM Constanța.

Farul Constanța încheie anul cu un derby pe teren propriu împotriva Rapidului. Campioana României a ratat etapa trecută șansa de a reveni între primele șase echipe din Superliga, însă speră să prindă pe final de an un loc de play-off.

Farul Constanța vrea să obțină maximum de puncte din cele două partide oficiale pe care le mai are de disputat în acest an. Învingătoare „acasă” săptămâna trecută, campioana României joacă în weekend la Sibiu, contra celor de la UTA. „Marinarii” sunt în prezent în afara locurilor de play-off, astfel că orice alt rezultat decât victoria i-ar putea îndepărta de obiectivul fixat în acest sezon.

Chiar dacă mai este o etapă rămasă de disputat în Liga Națională de handbal masculin, selecționerul Xavier Pascual a anunțat jucătorii pe care va conta în campania de pregătire ce va preceda turneului final de la începutul anului viitor. Printre aceștia se numără și cinci handbaliști de la CSM Constanța, care au parte de un sezon fantastic până în prezent în cupele europene.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233