dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "minivacanta"

Ziua Unirii a fost sărbătorită și la SPA. Foarte mulți turiști au venit la malul mării pentru a profita de această scurtă vacanță. Cum vremea a fost nefavorabilă, câteva momente de relaxare la piscină, un masaj ori puțină mișcare în sala de forță au fost o alternativă bună de petrecere a timpului liber. La un hotel din Eforie Nord, gradul de ocupare în această minivacanță a fost de 80%.

Bugetarii intră în minivacanță. Și pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță autoritățile vor fi la datorie. Sute se polițiști și jandarmi se vor asigura că atât constănțenii, cât și turiștii care vor veni la mare în această perioadă să aibă parte de o minivacnață în liniște și fără evenimente nefericite. De asemenea, aproximativ 200 pompieri sunt pregătiți să intervină.

Litoralul românesc rămâne destinaţia preferată a românilor chiar și în extrasezon. Pentru minivacanța care urmează hotelierii au pregătit pachete atractive. În unitățile de cazare, care sunt deschide în acest moment, gradul de ocupare este de aproape 80%. Mai mult, la unele agenții de turism telefoanele sună încă de la primele ore ale dimineții pentru rezervare. Cele mai căutate hoteluri sunt cele care oferă servicii de mâncare, spa sau masaj. Tarifele pornesc de la 180 de lei pe noapte.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233