dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "nationala romaniei"

Selecționerul naționalei de handbal masculine a României a decis deja lotul lărgit pentru prima fază a preliminariilor mondialelor din 2023, incluzând aici și pregătirea din luna decembrie. Printre jucătorii convocați de Xavier Pascual se numără și doi de la HC Dobrogea Sud.

Gheorghe Hagi a oferit noi detalii în privința discuției pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu pentru preluarea postului de selecționer. „Regele” a dorit să sublinieze, prin intermediul unui comunicat, că nu a refuzat propunerea președintelui FRF, ci că din punct al regulamentului n-ar fi putut să dea curs ofertei.

Convocarea lui Enes Sali la naționala de seniori a devenit principalul subiect de discuții în jurul primei reprezentative a României. Mirel Rădoi a căutat să răspundă astăzi la toate întrebările legate de acest aspect la conferința de presă susținută cu ocazia meciului cu Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Pe lângă Marian Aioani, Virgil Ghiță și Enes Sali, care vor încerca să califice României la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Farul mai are șase jucători care vor reprezenta tricolorul în această săptămâni. Aceștia juca trei meciuri amicale împotriva Italiei și Poloniei la sub 21 de ani, respectiv sub 20 de ani.

Noua senzație a Farului, tânărul Enes Sali, este gata să doboare toate recordurile în acest sezon. La doar 15 ani, el a fost convocat la naționala mare a României de selecționerul Mirel Rădoi și s-a alăturat deja celorlalți tricolori pentru confruntările decisive cu Islanda și Liechstenstein. În cazul în care va fi introdus în teren va deveni cel mai tânăr debutant din istoria naționalei de seniori a României.

După cele cinci convocări primite de Farul pentru a întări naționala sub 20 de ani, selecționerii Mirel Rădoi și Florin Bratu au chemat și ei jucători de la formația de pe litoral. „Marinarii” vor fi reprezentați de patru jucători la acțiunile din luna septembrie a loturilor naționale de seniori și tineret.

Crește numărul jucătorilor pe care Farul îi va avea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Selecționerul Mirel Rădoi i-a chemat de urgență în cantonamentul naționalei României pe fundașul central Virgil Ghiță și portarul Marian Aioani, pentru a completa lotul care va face deplasarea în Japonia. Astfel, numărul „marinarilor” prezenți la națională pentru această acțiune a ajuns la cinci.

Cu doar o lună rămasă până la Jocurile Olimpice de la Tokyo selecționerul naționalei de fotbal a României încă nu s-a decis asupra lotului cu care se va alinia la start. Mirel Rădoi trebuie să aleagă 30 din 45 de jucători, printre aceștia regăsindu-se și cinci de la FC Viitorul.

Naționala României de beach-handball se pregătește pe litoral pentru participarea la Campionatul European. Tricolorele se află în această perioadă la Venus, unde se antrenează sub comanda antrenorilor de la CS Medgidia.

Naționala sub 23 de ani a României, din care fac parte și patru jucători de la FC Viitorul, a intrat în linie dreaptă cu pregătirea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Tricolorii” mici vor disputa în această seară, de la ora 21.00, o nouă partidă amicală, contra selecționatei similare a Australiei. România debutează la Olimpiadă pe 21 iulie.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233