dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "pasarela din mamaia"

Pasarela din stațiunea Mamaia nu o să își primească turiștii nici în acest sezon estival, deoarece aceasta rămâne închisă. O mare parte din construcție a fost înlăturată după ce au fost realizate lucrările de înnisipare. Acum, însă, municipalitatea vrea să o reabiliteze, dar spune că procesul este unul de durată și lucrările nu vor începe înainte de sezonul estival. Așa se face că turiștii care vor ajunge pe litoral în această vară nu se vor putea plimba pe pasarelă, cum o făceau cândva.

Pasarela din stațiunea Mamaia era cândva un loc căutat atât de turiști cât și de constănțeni. Acum, teoretic este interzis accesul acolo pentru că reprezintă un pericol. Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care ignoră panourile de avertizare și se plimbă pe pasarelă. Reprezentanții municipalității susțin că vor fi extrași pilonii pentru a fi realizat studiul de coroziune.

Pentru al doilea an consecutiv, pasarela turistică din stațiunea Mamaia va rămâne închisă publicului. Autoritățile locale au luat această decizie deoarece obiectivul turistic are nevoie de reparații și reprezintă un pericol pentru oameni la acest moment.Turiștii, dar și constănțenii spun că lucrările de reabilitare ar fi trebuit făcute din timp, astfel încât pasarela să fie redată publicului încă de la începutul sezonului estival.

Oficial închisă publicului, pasarela pietonală din Mamaia este zilnic, străbătută de zeci, sute de oameni. Chiar dacă teoretic nu au voie să se plimbe pe atracția turistică, aceștia nu țin cont de eventualele riscuri, sar gardul și își văd liniștiți de drum. Zona de promenadă urmează să fie redeschisă, însă, cât de curând.

Mai scurtă - aşa va fi pasarela din Mamaia. Ca o consecinţă a lucrărilor de lărgire a plajelor, o bucată din ponton va dispărea în nisip. Din aproape jumătate de kilometru, cât are în prezent, pasarela va măsura 150 de metri, la finalul lucrărilor.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233