Live

Aflată la jumătatea clasamentului după turul de campionat, Phoenix CSU Simona Halep are ocazia la finalul acestei săptămâni să urce câteva locuri. Federația Română de Baschet a anunțat duminică programul primelor turnee din retur, iar constănțencele vor evolua la București.

Venit la Constanța de mai puțin de o lună, timp în care a apucat să dispute și două meciuri în campionat,...

Cu un nou antrenor pe banca tehnică și patru jucătoare transferate în ultimele zile, Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o victorie surpriză duminică seară. Constănțencele au luptat de la egal la egal cu FCC Baschet Arad, însă efortul depus și-a spus cuvântul spre final, astfel că victoria a revenit gazdelor la o diferență de 11 puncte.

După ce a înlocuit antrenorul la mijlocul sezonului regulat și a transferat patru noi jucătoare în ultimele...

După mai bine de trei săptămâni de la ultimul meci disputat în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine în teren. Cu un nou antrenor pe banca tehnică și nu mai puțin de patru jucătoare recent transferate, constănțencele vor juca în weekend, la Arad, două partide restante din campionat.

Trei săptămâni au trecut de la ultima partidă disputată de Phoenix CSU Simona Halep în Liga Națională de...

Phoenix CSU Simona Halep continuă să se întărească pentru ultima parte a actualului sezon competițional. Formația constănțeană s-a înțeles cu reputatul antrenor sârb Miroslav Popov, de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe ale baschetului din România, pentru a prelua banca tehnică a formației de la malul mării.

Sârbul Miroslav Popov este noul antrenor principal al formației Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Tehnicianul...

Continuă plecările de la Phoenix CSU Simona Halep. Clubul constănțean a anunțat că s-a despărțit și de cea de a treia jucătoare de origine americană, Nikia McDonald. În cele 12 partide disputate pentru formația de la malul mării ea a fost de departe cea mai bună jucătoare din lotul constănțean, având o medie de 18,7 puncte înscrise pe meci.

După Jordan Hawkins și Denia Stewart, a venit rândul și Nikiei McDonald să se despartă de Phoenix CSU Simona...

Mișcări de trupe la Phoenix CSU Simona Halep. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de două jucătoare, americancele Stewart și Hawkins, ambele venite pe litoral în toamna anului trecut.

Începutul de an aduce unele schimbă în lotul lui Phoenix CSU Simona Halep. După ce au ratat șansa de a evolua...

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română...

Întrecerile de baschet revin la Constanța. La aproximativ două săptămâni distanță după turneul organizat de cei de la BC Athletic, Sala Sporturilor va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni patru partide din cadrul etapelor 10 și 11 din Liga Națională.

După aproape trei săptămâni de la ultimul meci oficial, fetele de la Phoenix CSU Simona Halep sunt gata să...

După ce a întâlnit în urmă cu o săptămână vicecampioana României, Phoenix Simona Halep joacă mâine împotriva deținătoarei titlului, Sepsi. Confruntarea are loc în cadrul celui de-al patrulea turneu al Ligii Naționale la baschet feminin, ce are loc la Sfântu Gheorghe, și în care constănțencele vor mai evolua celor de la Târgu Secuiesc.

Phoenix CSU Simona Halep continuă seria meciurilor tari în noul sezon al Ligii Naționale la baschet feminin....

Weekendul recent încheiat a fost unul al premierelor pentru Phoenix CSU Simona Halep. Constănțencele au reușit duminică scorul campionatului în cadrul celui de-al treilea turneu al Ligii Naționale la baschet feminin după ce au învins pe Rookies Oradea cu 123 la 40.

Cel de-al treilea turneu din acest sezon al Ligii Naționale de baschet feminin a debutat cu o înfrângere...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233