dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "preturi"

Șoferii au început să își schimbe anvelopele de vară de la maşini cu cele de iarnă, însă sunt mai puțini decât anul trecut. Chiar dacă temperaturile sunt ridicate în această perioadă, specialiștii recomandă conducătorilor auto să facă acest lucru din timp pentru a evita o problemă în trafic, statul la cozi ori o amendă de la poliție. Prețurile pentru schimbarea cauciucurilor pornesc de la 150 de lei și cresc în funcție de tipul acestora.

Prețul chiriei a crescut cu 50% în Constanța în ultima perioadă. Criza refugiaților a dus la o ridicare semnificativă a tarifelor. Astfel, potrivit unui studiu, valoarea medie a chiriei în municipiu este cea mai mare din țară. Aproape 400 de euro pe lună plătesc cei care vor să locuiască într-o zonă accesibilă. La periferia orașului, doritorii pot da și cu 150 de euro mai puțin.

Conopidă, gogoșari, morcovi sau castraveți. Toate s-au scumpit chiar și cu patru lei. Cămările vor fi mai goale anul acesta. Din cauza prețurilor mari, tot mai multe gospodine susțin că vor cumpăra mai puține legume. Ceea ce înseamnă că, pentru la iarnă, vor face mai puține borcane cu murături. Sunt însă și constănțence care preferă să le cumpere gata făcute. Doar, doar să aibă ceva pus pe masă în acest sezon rece. De cealaltă parte, comercianții se plâng că aruncă zilnic marfa la gunoi.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233