dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "primaria constanta"

Aglomerație mare la depunerea actelor pentru ajutorul oferit de stat celor care închiriază locuințe ucrainenilor. Unii oameni au venit chiar și de la cinci dimineața pentru a se așeza la coadă. Cu toții au îndurat frigul pentru a primi banii. Au fost constănțeni care au așteptat și două ore pentru a ajunge în față. Vorbim de 50 de lei pentru cazare și 20 de lei pentru hrana zilnică a refugiaților. Oamenii spun că totul ar fi mers mai repede dacă ar fi putut depune actele și online.

Pasarela pietonală din stațiunea Mamaia ar putea să redevină un punct de atracție în sezonul estival și nu numai. Municipalitatea spune că a fost făcută o expertiză în urma căreia s-a stabilit faptul că locul nu reprezintă un pericol. Rămâne însă de văzut când vor începe lucrările de reabilitare și dacă în următorul sezon estival va fi sau nu deschisă publicului.

Fostele Galerii Soveja sau bazarul de la Ștefăniță Vodă cum mai este cunoscut de către constănțeni, vor deveni un parc de aproximativ 7.000 mp. Asta după ce autoritățile locale au luat decizia de a extinde zona. Mai mult, municipalitatea ia în calcul și amenajarea unei parcări supraetajate în aproapierea fostului bazar. Însă, până când vor începe lucrările, constănțenii trebuie să mai aștepte aproximativ un an.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233