Live

Un parc retail și complex rezidențial ar urma să fie construite în locul fostelor silozuri Traian. Cetățenii au fost consultați și nu s-au înregistrat obiecții. O contestație a fost, în schimb, în cazul unui viitor bloc ce ar urma să fie construit într-o zonă de case din zona centrală a orașului. Aceste proiecte, dar și altele, vor fi supuse aprobării în următoarea ședință a consiliului local municipal.

În primăvara anului trecut, silozurile Traian, din zona Aurel Vlaicu, erau demolate printr-o acțiune controlată....

Haosul imobiliar din Constanța atinge cote uluitoare. Deciziile justiției sunt ignorate, iar oamenii care se luptă în instanță privesc neputincioși cum se încalcă legea. Un astfel de exemplu este pe Aleea Jadului. Autorizația de construcție a unui bloc a fost suspendată de Tribunalul Constanța, însă muncitorii încă sunt pe șantier.

"Instanța dispune suspendarea executării actului administrativ individual rreprezentat de Autorizaţia de...

Cum se poate distruge o societate a statului? Greu de spus! Însă cu siguranță, interesele unor persoane influente sunt mai mari decât cele ale oamenilor de rând. Agrementul S.A. deținea toate bazele nautice din Mamaia și este un exemplu de „Așa nu!”. În locul acestora, au apărut în timp, diverese investiții imobiliare, unele ridicând serioase semne de întrebare.

În anul 1991 apărea societatea de stat Agrementul S.A. Mai multe imobile din stațiunea Mamaia erau deținute de...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233