dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "protest"

Scandal la o școală din Constanța. Părinții unor elevi din clasa a V-a au protestat în curtea unității de învățământ, nemulțumiți de faptul că ar putea rămâne copiii lor fără profesoara de matematică pe care o îndrăgesc. Aceștia au strâns deja aproximativ 100 de semnături într-un memoriu și o petiție pe care le vor duce la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Problemele ar fi apărut în urma unor discuții în contradictoriu între profesor și părinții unei eleve.

Facturi mari, salarii mici. Cu asta se confruntă sindicaliștii care au protestat astăzi la Constanța, în fața instituției Prefecturii. Oamenii sunt nemultumiți de faptul că nu se mai pot întreține din cauza valului de scumpiri care a avut loc în ultimele luni atât la alimentele de bază, cât și la energie și gaz. Aceștia au ajuns la capătul puterilor și nu știu cum să-și mai împartă banii pentru a-și putea acoperi toate cheltuielile lunare. Astfel de manifestări au avut loc astăzi în mai multe orașe din țară.

De Ziua Armatei alții au ieșit în stradă. Militarii rezerviști și sindicaliştii din Poliţie şi Penitenciare au protestat astăzi în capitală împotriva autorităților Statului Român. Oamenii cer guvernanților reducerea și plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale. De asemenea, sindicaliștii vor să se aplice în integralitate legea salarizării și a pensiilor militare de stat.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233