dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "putin"

86% dintre angajați spun că le-au fost încălcate drepturile cel puțin o dată, de-a lungul vieții profesionale. Una din două persoane se confruntă cu această situație chiar la jobul actual. Respectarea concediului de odihnă și a programului de lucru, declararea întregului salariu în contractul de muncă sau plata orelor suplimentare sunt extrem de importante pentru români. Cel puțin asta arată rezultatele unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

Județul Constanța a urcat un loc în clasamentul salariilor din România, în luna februarie 2023, însă acesta este în continuare depășit de Bacău, Olt, Giurgiu, Galați sau Dolj. În acest moment un salariu mediu în municipiul nostru este de aproximativ 3.600 lei. Bani pe care constănțenii nu-i consideră suficienți pentru a duce un trai mai bun

Triplă lansare de carte la Constanța. „Între Napoleon și Alexandru I. Contextul internațional al anexării Basarabiei”, „Rusia, o ecuație complicată” și „Putin, obsesia imperiului”, au fost prezentate studenților constănțeni și iubitorilor de carte. La Biblioteca Județeană, profesorul Armand Goșu , autorul celor trei cărți a discutat despre Rusia lui Putin, dar și despre războiul cu Ucraina.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233