dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "radoi"

După disputarea etapei cu numărul XI a Ligii Întâi, campionatul se va întrerupe pentru a permite echipelor naționale jucarea meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor. Farul este reprezentată și ea în selecționata lui Mirel Rădoi de portarul Marian Aioani.

Cu cinci jucători de la Farul Constanța în lot, Mirel Rădoi visează la o medalie olimpică. Selecționerul României este în plină campanie de pregătire la Mogoșoaia cu lotul național înaintea plecări spre Japonia, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Primul meci este programat pe 22 iulie, contra Hondurasului.

Cu doar o lună rămasă până la Jocurile Olimpice de la Tokyo selecționerul naționalei de fotbal a României încă nu s-a decis asupra lotului cu care se va alinia la start. Mirel Rădoi trebuie să aleagă 30 din 45 de jucători, printre aceștia regăsindu-se și cinci de la FC Viitorul.

Vacanța de vară va veni mai târziu pentru cinci jucători ai Viitorului. Și asta după ce selecționerul Mirel Rădoi a trimis la mijlocul acestei săptămâni convocările la naționala sub 23 de ani a României pentru un stagiu de pregătire în Spania. Acțiunea vine în întâmpinarea participării tricolorilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233