dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "republica moldova"

Farul Constanța a părăsit în genunchi preliminariile Ligii Campionilor la fotbal. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a fost învinsă seara trecută de Sheriff Tiraspol cu scorul de 3-0 la capătul unui joc modest făcut în manșa a doua a turului întâi de calificare în grupele competiției.

Centrala Nucleară de la Cernavodă va furniza curent electric Republicii Moldova. Compania Nuclearelectrica a semnat un Memorandum de Înțelegere cu firma Energocom, furnizor de energie din Republica Moldova, pentru a dezvolta cooperarea între părți pe termen lung în sectorul energetic.

Salvatorii din adâncuri se pregătesc zilele acestea la malul Mării Negre. Cel mai greu pentru aceștia este să recupereze o victimă înecată într-o zonă greu accesibilă, unde chiar și ei se pot accidenta. Așa că pentru a preveni astfel de evenimente, scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” împreună cu colegii lor din Republica Moldova se antrenează pe mai multe scenarii. Vor să fie gata pentru orice poate apărea în weekend-urile aglomerate ale noului sezon estival.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233