dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "romani"

Anul 2023 a fost un an plin de încercări și pentru navigatorii români. Principalele probleme cu care s-au confruntat marinarii au fost legate de neplata salariilor și a concediilor medicale, dar și câteva accidente de muncă, însă cea mai grea problemă pe care a întâmpinat-o Sindicatul Liber al Navigatorilor a fost capturarea unui marinar constănțean de către militia Houthi, caz pentru care nici până la acest moment nu s-a găsit o rezolvare. Mai mult, reprezentantul SLN a anunțat astăzi că un alt marinar a fost capturat în Dubai după ce a fost confundat cu un terorist.

Românii sunt mai cumpătaţi în acest an în preajma sărbătorilor de iarnă. Potrivit unui studiu, aceștia cheltuie cu 12% mai puţin decât anul trecut pe mâncare, cadouri şi decoraţiuni, iar suma medie se ridică la aproape 1.200 de lei. Mai mult, 56% din oameni au ales să stea acasă de Crăciun și doar 39% vor pleca în vizită la rudele din țară sau din străinătate.

Vacanțele de tip „early booking” au fost preferatele românilor în 2023. Cel mai aglomerat weekend a fost cel de 1 Decembrie. Un sejur de cinci zile a fost în medie 855 de lei. Mai mult decât atât, litoralul românesc și-a pierdut primul loc în topul preferințelor din mai multe cauze. Cel puțin asta reiese dintr-o analiză realizată de o platforma de rezervări hoteliere online.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233