dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "scrisoare"

Creșterea alarmantă a infectărilor cu coronavirus din ultima perioadă i-a făcut pe unii părinți să tragă un semnal de alarmă ministrului educației. Federaţia Naţională a Părinţilor solicită Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, suspendarea cursurilor în format fizic şi mutarea lor în online în cazul localităților unde incidența depășește 6 la mia de locuitori. Motivul este teama de a nu se îmbolnăvi elevii, profesorii, dar și membrii familiilor lor.

Protest al Asociației Elevilor din Constanța. Aceștia solicită începerea noului an de învățământ la 1 septembrie şi vacanțe mai scurte. Și asta pentru ca materia pierdută în acest an pandemic să poată fi recuperată mai repede. O scrisoare în acest sens a fost trimisă inclusiv președintelui Klaus Iohannis.

FC Farul a reacționat la adresa brigăzii de arbitri care a oficiat partida din weekend, contra celor de la CSM Slatina, din Liga a doua. Oficialii constănțeni îl acuză pe centralul Mircea Ardelean pentru greșelile comise în timpul meciului de sâmbătă, încheiat cu scorul de 1-1. Același arbitru a mai greșit și la meciul „marinarilor” cu Ripensia Timișoara, de la mijlocul lunii decembrie, pierdută atunci de Farul cu scorul de 1-0. Ambele partide au avut câte o fază controversată, de fiecare dată judecată în defavoarea formației constănțene.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233