dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "sondaj"

Scumpirile tot mai mari la produsele esențiale pun presiune pe bugetele angajaților români. Dintre aceștia, doar 3 din 10 spun că reușesc să pună bani deoparte cu regularitate, în timp ce aproape 50% declară că economisesc doar din când în când, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu. La fel de mulți cred că o discuție cu managerul pe acest subiect le-ar putea aduce o majorare de maximum 10%. De asemenea, aproape 50% dintre români spun că banii pe care îi primesc la sfârșitul lunii sunt ok, dar că s-ar putea și mai bine. Cel puțin asta arată datele făcute de o platformă de recrutare online.

86% dintre angajați spun că le-au fost încălcate drepturile cel puțin o dată, de-a lungul vieții profesionale. Una din două persoane se confruntă cu această situație chiar la jobul actual. Respectarea concediului de odihnă și a programului de lucru, declararea întregului salariu în contractul de muncă sau plata orelor suplimentare sunt extrem de importante pentru români. Cel puțin asta arată rezultatele unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233