Live

Patru elevi constănțeni eminenți câștigă un concurs internațional de robotică și primesc drept premiu o vizită la N.A.S.A. Ajung să viziteze un centru de lansare a rachetelor și... dintr-o eroare, pornesc în cosmos la bordul unei capsule spațiale. Este povestea prezentată într-un spectacol de teatru pentru tineret. Reprezentațiile pot fi urmărite online, până pe 22 septembrie.

Aventură, suspans, conflict, umor, dar și un final surprinzător. Asta își propune să aducă publicului...

HC Dobrogea Sud n-a avut deloc timp să se bucure de calificarea în turul doi preliminar al European League. Constănțenii au parte de un weekend încărcat, la finalul căruia speră să aducă un nou trofeu în vitrina clubului. Sâmbătă și duminică, la Sfântu Gheorghe, se joacă Final Four-ul Cupei României la handbal masculin.

Rivalitatea născută în ultimii ani între HC Dobrogea Sud și SCM Politehnica Timișoara își va consuma...

Teatrul de Stat Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că unul...

A fost zi urâtă pe litoral. Turiștii veniți să facă plajă au putut sta la malul mării doar înfofoliți. Vântul a bătut cu putere și a plouat. Mulți au ieșit la plimbare pe țărmul mării. Alții s-au rezumat la vizite la Delfinariu sau prin centrele comerciale.

O mare rece și acoperita de nori plumburii : nicio plaja de la Marea Neagra n-a fost lipsita de acest peisaj,...

Cândva o oază de răcoare, astăzi groapă de gunoi. Aceasta este povestea Fântânii Dragonului. Cândva cea mai mare fântână arteziană din țară, edificiul zace acum în uitare. Este nefuncțională de zeci de ani, dar ar putea fi una dintre atracțiile orașului. Constănțenii își amintesc cu drag de unul dintre cele mai iubite locuri ale tinereții lor.

Oamenii își amintesc cu nostalgie de vremea când fântâna funcționa. Pentru mulți tineri era un punct de...

„O călătorie în călătoriile din Univers” este un spectacol impresionant și emoționant. În piesa de teatru este vorba despre dorința și nevoia omului de acces la cunoaștere, o cunoaștere care îi devine, la un moment dat, indispensabilă. Spectacolul care este filmat în cupola Planetariul din Constanța poate fi urmărit în mediul online.

Synesthesia reprezintă un fenomen perceptiv în care stimularea unei căi senzoriale sau cognitive conduce la...

În sfârșit își deschid porțile pentru clienți. Restaurantele, cafenele, cinematografele și teatrele își pot primi clienții de la 1 septembrie. Se vor păstra în continuare regulile de distanțare. La masă vor avea voie maximum 6 persoane, iar la cinema se va purta obligtoriu masca. Cinefilii nu vor avea voie cu popcorn, nachos sau suc în sală.

Hotărârea de Guvern privind starea de alertă a fost modificată astfel încât să fie permisă reluarea...

Restaurantele şi cafenelele se redeschid în interior din 1 septembrie, dar în judeţele în care în ultimele 14...

Premierul Ludovic Orban a anunţat că Guvernul discută despre posibilitatea deschiderii restaurantelor.

...

Buruieni, mizerie și ruine - așa arată Teatrul de Vară din Mamaia. Scena pe care s-au desfășurat cele mai importante spectacole de pe litoralul românesc este acum în paragină. De-a lungul timpului s-au făcut numeroase expertize și s-au luat în calcul proiecte de reabilitare, dar până acum autoritățile nu au luat nicio măsură concretă.

S-a tras cortina peste ceea ce odinioară era cea mai modernă scenă de pe litoral. De ani de zile, una dintre...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233