dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "spectacol"

Codul galben de vânt a oferit și spectacol, pe litoral. Zeci de pasionați de kitesurfing, mulți din Capitală, și-au dat întâlnire la Constanța și au zburat peste valuri, la înălțime. Iubitorii de adrenalină au brăzdat marea cu plăcile, s-au înălțat cu parapanta și au făcut diverse exerciții la înălțime. Nu este ușor să ajungi la astfel de performanțe, este nevoie de pregătire intensă.

Spectacolul „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” va fi pus în scenă sâmbătă și duminică, în ambele zile de la ora 19, la Sala Studio din Constanța. Piesa spune povestea unui curatoare de artă, fostă cântăreață, care, ajunsă în Veneția, retrăiește alături de alți artiști amintiri reale sau ficționale din istoria muzicii ușoare românești, petrecute sau nu la Mamaia.

Și la Delfinariul a fost aglomerat. Ni-Ni și Chen Chen au făcut astăzi cunoștință cu mii de copii din România, dar și din Constanța care au venit special să-i vadă. S-au jucat cu mingile, au făcut tumbe și i-au salutat pe toți. În schimb, cele mai iubite mamifere de la malul mării, au primit ropote de aplauze și promisiuni că vor mai veni la spectacolele lor. După ce i-au admirat, cei mici împreună cu părinții sau cu cadrele didactice au vizitat și Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233