dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "superliga"

Farul Constanța vrea să obțină maximum de puncte din cele două partide oficiale pe care le mai are de disputat în acest an. Învingătoare „acasă” săptămâna trecută, campioana României joacă în weekend la Sibiu, contra celor de la UTA. „Marinarii” sunt în prezent în afara locurilor de play-off, astfel că orice alt rezultat decât victoria i-ar putea îndepărta de obiectivul fixat în acest sezon.

Farul Constanța traversează una dintre cele mai grele perioade din ultima vreme. Campioana României a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat iar calificarea în play-off-ul Superligii pare tot mai greu de realizat.

Farul Constanța se scufundă. Campioana României nu a reușit să învingă aseară nici ultima clasată, FC Botoșani, spre disperarea lui Gheorghe Hagi. „Marinarii“ s-au chinuit cu „lanterna roșie“ a Superligii și au scăpat printre degete victoria după ce au fost egalați în minutele de prelungire. În urma acestei remize, Farul a încheiat turul de campionat cu doar 6 victorii și doar 21 de puncte.

Farul Constanța are parte de o misiune aproape imposibilă în această seară, în etapa a XIV-a a Superligii Româneii la fotbal. Campioana României joacă în Gruia, contra lui CFR Cluj, formație care n-a pierdut nici un meci „acasă” în acest sezon și are doar două goluri primite pe teren propriu. Mai mult decât atât, Hagi are mari bătăi de cap din cauza accidentărilor, nu mai puțin de șase jucători importanți fiind indisponibili pentru această confruntare.

După aproape două săptămâni de pauză, Superliga României la fotbal a fost reluată la acest sfârșit de săptămână. În cadrul etapei a XIII-a a, campioana României, Farul Constanța, va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, una dintre echipele în formă din ultima perioadă, cu ambiții mari de când Ioan Ovidiu Sabău a preluat banca tehnică.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233