dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "superliga"

Final de sezon cu deja-vu pentru Tomitanii Constanța. Formația de pe litoral va juca la finalul acestei săptămâni ultimul meci al sezonului contra Universității Cluj. Partida se joacă pentru desemnarea ocupanta locului 5 al clasamentului final.

Tomitanii Constanța va rămâne și fără cel mai valoros jucător al său. Meciul pierdut sâmbătă contra lui Dinamo București a fost ultimul pentru căpitanul Cristian Boboc, care la sfârșitul lunii se va transfera la o altă formație din SuperLiga de rugby.

Rugbyștii constănțeni se pregătesc să intre în vacanța de vără. Tomitanii dispută mâine dimineață ultimul meci din prima parte a sezonului în SuperLiga de rugby, pe teren propriu, contra lui Dinamo București.

Tomitanii Constanța și-a trecut în cont o nouă contraperformanță în startul acestui sezon în SuperLiga de rugby. Trupa de pe litoral a înregistrat cea mai drastică înfrângere în fața celor de la Steaua București, roș-albaștrii devenind astfel prima echipă care înscrie o sută de puncte într-un meci.

Problemele cu care se confruntă Tomitanii Constanța își pun din ce în ce mai puternic amprenta asupra evoluției echipei în SuperLiga de rugby. Trupa de pe litoral a pierdut din nou în weekend și a ajuns la cea de a cincea înfrângere din tot atâtea partide disputate.

Eșec așteptat pentru Tomitanii Constanța în fața Științei Baia Mare. Formația de pe litoral a fost învină într-o manieră categorică de campioana României, cu scorul de 80-17, suferind astfel cea mai severă înfrângere de la începutul campionatului. Constănțenii sunt pe ultimul loc în SuperLigă, cu 0 puncte după cinci etape.

Tomitanii se întorc în weekend la Constanța. După două partide disputate în deplasare, reprezentanta Constanței în SuperLiga de rugby joacă din nou pe teren propriu. La malul mării vine campioana în exercițiu Știința Baia Mare, pentru o partidă din cadrul rundei a cincea a campionatului.

Tomitanii Constanța rămâne lanterna roșie în SuperLiga de rugby. Derby-ul ultimelor clasate a fost tranșat în favoarea celor de la Universitatea Cluj, după ce formația de la pauză a intrat la cabine în avantaj pe tabela de marcaj.

Tomitanii Constanța a suferit a doua înfrângere din noua ediție a SuperLigii la rugby. Cu un lot grav afectat de problemele financiare, formația constănțeană a cedat în Capitală, în fața lui Dinamo București, cu scorul de 78 la 19.

Vești bune pentru rugby-ul constănțean! Orașul de malul mării va fi reprezentat și în noul sezon în SuperLiga Națională, după ce formația Tomitanii s-a înscris in extremis în campionat. Prima confruntare pentru tinerii elevi lui George Sava este programată pentru 30 aprilie.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233