dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "tabara"

Începând de astăzi și pe parcursul întregii săptămânii, Dobrogea TV vă va prezenta o serie de interviuri realizate pe parcursul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, eveniment care și-a început lucrările la 14 iulie și se va încheia pe 27 august.

Sâmbătă, 5 august, ora 19:00, va avea loc spectacolul de reconstituire istorică „La Marginea Imperiului” ce se va desfăşura la poarta Cetății Tropaeum Traiani din Adamclisi.

Mișcare și relaxare prin pași de dans, în tabăra de vară de la mare. Chiar dacă sunt în vacanță, cei mici trebuie stimulați și învățați că sportul înseamnă viață. Direcția de Sănătate Publică, în parteneriat cu Direcția de Sport au organizat o tabără de vară dedicată tuturor copiilor, dar și părinților care ajung pe litoralul românesc.

Vacanța de vară bate la ușă, așa că părinții caută locuri pentru a-i trimite copii în tabără. La malul mării au de unde alege. Trei tabere de stat, doua la Eforie şi una la 2 Mai îşi vor deschide porţile în câteva zile. Și la Năvodari ar mai fi fost una, însă nimeni n-a mai avut grijă de ea. Tabară arată acum ca o ruină.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233