dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "tichete"

Dacă săptămâna trecută era forfotă și îmbulzeală la ghișeul pentru vouchere de la Pavilionul Expozițional, astăzi a fost liniște. Constănțenii nu s-au mai înghesuit să-și ridice tichetele de masă. Aceștia au la dispoziție șase luni pentru a le lua. Nici la vaccinare nu a mai fost aglomerat. Odată cu scăderea incidenței, unele persoanele au început să se relaxeze. Acesta este și motivul pentru care la centru este aproape gol, spun medicii. Însă autoritățile trag un semnal de alarmă și le transmit cetățenilor că pandemia nu a trecut.

Persoanele care se imunizează vor putea ridica tichetele de masă în valoare de 100 de lei, de la centrul unde și-au administrat ultima doză, în termen de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă, potrivit unui ordin emis pe 2 noiembrie, de ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

A fost coadă astăzi la Pavilionul Expozițional. Sute de persoane și-au așteptat rândul în frig preț de câteva ore pentru a-și ridica tichetele de masă. Ieri a început distribuirea voucherelor pentru cei care s-au vaccinat cu schemă completă până la sfârșitul lunii octombrie. Beneficiarii acestora le pot lua de la centrul unde s-au imunizat pe baza unui act de identitate și a adeverinței de vaccinare.

Turiștii care ajung în stațiunea Mamaia sunt dezorientați când vine vorba de achitarea parcării și de cele mai multe ori se plâng la unitățile de cazare că tarifele sunt prea mari. În ajutorul lor sar autoritățile locale care au încheiat un parteneriat cu hotelierii și agenții economici din stațiune. Astfel, clienții vor putea cumpăra și de la recepție tichete răzuibile cu care să își ocupe locul în parcările special amenajate de municipalitate. În plus, unii patroni spun că și-au montat blocatori pentru a-i opri pe cei care încearcă să ocupe abuziv locurile din fața hotelurilor.

S-a dat startul la programul Rabla. Cei care doresc să-și schimbe mașina veche cu una nouă pot începe să depună dosarul. Mulți au și făcut-o deja. La un showroom din Constanța, sunt deja rezervate peste o sută de mașini care așteaptă să fie livrate noilor proprietari, după încheierea procedurilor. Ediția din acest an a Programului Rabla beneficiază de un buget de peste 800 de milioane de lei.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233