dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "turisti constanta"

A fost un weekend plin pe litoral. Mulți turiști au petrecut Paștele la malul mării și asta pentru că operatorii i-au întâmpinat cu oferte atractive, dar și cu preparate tradiționale. Rezervările la unitățile de cazare au fost făcute cu mult timp înainte. Motiv pentru care cu greu s-a mai găsit o cameră liberă, iar gradul de ocupare anul acesta a fost mai mare cu 20% comparativ cu anul trecut.

Singurul panou de informare turistică din Piața Ovidiu este ascuns și greșit. Un restaurant și-a extins atât de mult terasa, încât panoul este greu de reperat. Iar acest lucru îi poate pune în dificultate pe turiștii care vor să se orienteze. Mai mult, panoul indică două puncte distincte cu mesajul ‘EȘTI AICI’.

Doar șapte zile de vară au mai rămas până când vom intra într-un nou anotimp. Turiștii profită la maximum de ultima săptămână de pe litoralul românesc. Toate stațiunile sunt arhipline. De exemplu, la Eforie, pe plajă sau în apă de abia mai ai loc să arunci un ac. Cheful de mare și de soare e mai puternic decât teama de coronavirus.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233