dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "ucraina"

Antrenamentele celor patru delfini din Ucraina s-au încheiat. Astăzi a avut loc prima reprezentație oficială a acestora. Împreună cu Ni-Ni și Chen Chen le-au oferit un spectacol minunat. Mamiferele au fost aplaudate de toți cei prezenți, iar cei mai încântați au fost cei mici. Și doi din cei trei lei de mare tot din Ucraina au încântat publicul cu giumbuşlucurile lor.

De când au pus prima oară piciorul în sala de antrenament au visat să devină campioni. Unii au reușit însă pentru cei mai mulți războiul le-a schimbat viața. Acum sunt nevoiți să o ia de la capăt departe de casă și cei dragi. Peste 160 de sportivi şi antrenori ai loturilor naţionale de judo copii şi tineret din Ucraina evacuați din zonele de conflict, se vor pregăti la un centru de agrement din Eforie Sud. Unitatea a fost deschisă oficial luni după-amiază.

Delfinariul din Constanța - singura atracție de acest fel din România - a oferit în weekend pentru prima dată un spectacol în care au evoluat delfinii din Ucraina. Cele patru mamifere salvate din Harkov împreună cu Ni-Ni și Chen-Chen le-au oferit tuturor celor prezenți mai multe momente absolut uluitoare! Au smuls ovații și ropote de aplauze sutelor de copii și părinți veniți să-i vadă cum evoluează împreună. A fost pentru prima dată în istoria Delfinariului când șase delfini au făcut spectacol în același bazin.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233