dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "victorie"

Farul Constanța a bifat în weekend a doua victorie din play-off-ul Ligii Întâi la fotbal, după ce a trecut la limită, cu scorul de 1-0, de FC Argeș. A fost ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon pentru „marinari“, care mai păstrează doar șanse teoretice la terminarea campionatului pe locul patru. În ultima etapă Farul va juca în Bănie, contra Universității Craiova.

HC Dobrogea Sud a revenit pe podiumul Ligii Naționale de handbal masculin. Constănțenii au câștigat aseară ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon, disputat contra Universității Cluj, cu scorul de 37 la 20. Pentru formația pregătită de George Buricea urmează acum Final Four-ul Cupei României, care va avea loc în weekend la Constanța.

Farul Constanța a spart gheața în play-off-ul Ligii Întâi. „Marinarii“ au învins cu 2-0 pe FC Argeș, chiar în Trivale, și răman astfel în cursa pentru locurile de cupe europene.

HC Dobrogea Sud s-a calificat aseară în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Constănțenii au învins în Sala Sporturilor pe CSM București, cu scorul de 28-24. În următoarea fază a competiției, trupa de pe litoral va juca pentru un loc în careul de ași cu CSM Bacău.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233