dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "victorie"

Farul Constanța vrea să iasă cât mai repede din pasa proastă în care a intrat în ultima perioadă. Campioana României are nu mai puțin de 5 meciuri consecutive fără victorie în Superligă și riscă să se îndepărteze de locurile care duc în play-off. Pentru a evita acest lucru „marinarii“ speră să se întoarcă mâine seara cu o victorie de pe terenul lui FC Voluntari, o altă echipă aflată în suferință în această ediție de campionat.

Zi de sărbătoare astăzi pentru toți soldații români. Ziua Armatei a fost sărbătorită și la Constanța. În cinstea memoriei eroilor Patriei căzuți la datorie, au fost depuse coroane și jerbe de flori. Evenimentul a avut loc la monumentul ,,Victoriei” din Parcul Arheologic.

După aproape două săptămâni de pauză, Superliga României la fotbal a fost reluată la acest sfârșit de săptămână. În cadrul etapei a XIII-a a, campioana României, Farul Constanța, va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, una dintre echipele în formă din ultima perioadă, cu ambiții mari de când Ioan Ovidiu Sabău a preluat banca tehnică.

CSM Constanța a făcut senzație de la primul meci disputat în EHF European League. Formația de la malul mării a învins aseară pe Tatabanya, chiar în Ungaria, și a produs surpriza primei etape din faza grupelor competiției. După acest succes, elevii lui George Buricea se pregătesc de duelul cu Sporting Lisabona, care va avea loc la Constanța la sfârșitul acestei săptămâni.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233