dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "victorii"

HC Dobrogea Sud are viitorul asigurat pe postul de portar. Încurajat de pe margine de Rudi Stănescu și Dani Vasile, tânărul Gabriel Preda făcut încă un meci mare între buturile porții constănțene în derby-ul cu Minaur Baia Mare.

HC Dobrogea Sud este gata de startul de foc în noul sezon competițional. Constănțenii s-au întors în weekend la Constanța, după două săptămâni de cantonament în Serbia. Primul meci oficial, Supercupa României, este programat pe 25 august.

După nu mai puțin de 16 înfrângeri consecutive, BC Athletic a spart în sfârșit gheața în Liga Națională de baschet masculin. „Gladiatorii” din Tomis au bifat în weekend primele două victorii din acest sezon și au scăpat de lanterna roșie a clasamentului.

HC Dobrogea Sud a început lansat returul în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii au bifat două victorii în turneul ce a avut loc în aceste zile la Sfântu Gheorghe. Ultima victimă a elevilor lui Djordje Cirkovic a fost Magnum Botoșani, pe care aceștia au învins-o astăzi cu un avans de 15 goluri.

FC Farul a încheiat cu încă un succes prima săptămână a cantonamentului de la București. Elevii lui Ianis Zicu au învins sâmbătă și pe Unirea Slobozia cu scorul de 3-0 și rămân fără gol primit în meciurile de pregătire în startul acestui an.

Doar o săptămână au avut pauză elevii lui Alexandru Olteanu. BC Athletic merge la Voluntari cu gândul la prima victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin.

FC Viitorul speră să obțină prima victorie din actuala ediție de campionat. Constănțenii au un start de sezon sub așteptări și au ajuns pe ultimul loc al clasamentului, astfel că cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu Sepsi ar veni ca un adevărat balon de oxigen.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233