dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "viitor"

HC Dobrogea Sud are viitorul asigurat pe postul de portar. Încurajat de pe margine de Rudi Stănescu și Dani Vasile, tânărul Gabriel Preda făcut încă un meci mare între buturile porții constănțene în derby-ul cu Minaur Baia Mare.

Clopoțelul a sunat astăzi și pentru elevii Școlii Militare de Maiștri Militari ai Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”. Cu uniforma bine aranjată și plini de emoții - aşa au păşit viitorii marinari militari în faţa superiorilor şi a părinţilor. După ce au jurat credinţă patriei mamă, tinerii și-au împărtăşit gândurile cu prietenii şi familiile lor. De acum înainte îi aşteaptă o misiune dificilă, dar şi cu multe satisfacţii. Timp de doi ani de zile, aceștia vor învăța, printre altele, să identifice reperele pe harta de navigaţie, să pregătească nava pentru luptă și să aibă grijă de buna funcționare a acesteia.

HC Dobrogea Sud caută viitorul handbalului românesc în propria pepiniera. Formația de pe litoral va avea în acest sezon cel mai tânăr lot din istoria clubului după ce mai mulți juniori au fost promovați la echipa mare pentru a căpăta experiență.

După un an și jumătate, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine poate colecta din nou sânge de la donatori și în alte localități din județul Constanța. În cursul zilei de astăzi, centrul s-a mutat în Sala de Sport din Năvodari. Printre cei peste 60 de doritori s-au înscris pe listă și sportivi de performanță.

Noul FC Farul a bifat deja primele transferuri înaintea debutului pe prima scenă a fotbalului din România. În cadrul evenimentului de oficializare a fuziunii dintre Farul și Viitorul, Gheorghe Hagi a anunțat și care sunt jucătorii care se vor alătura în această vară trupei de pe litoral.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233