Rezultate pentru eticheta "voluntari"
Mobilizare de forțe la Isaccea. Zeci de români voluntari îi așteaptă pe refugiați cu sandvișuri, mâncare gătită și ceaiuri calde

Zeci de români voluntari îi așteaptă pe mal cu sandvișuri, mâncare gătită și ceaiuri calde. Copiii primesc dulciuri, iar autoritățile de la frontieră le fac actele celor care au fugit din calea rușilor fără să mai treacă pe acasă. Este o mobilizare extraordinară care umple de admirație o lume întreagă și îi impresionează până la lacrimi pe ucrainenii aflați în suferință.
Să fii voluntar înseamnă să ajuți atunci când este nevoie, să vrei să faci ceva, să te dedici și să îți dorești să înveți mai mult. Este și un mod bun de a îți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sociale și de a te dezvolta ca individ. Indiferent de vremurile prin care trecem, nu trebuie să uităm să fim oameni. La Constanța a avut loc astăzi, Gala Voluntarului 2021. Zeci de instituții de învățământ, companii, voluntari, proiecte, organizații străine, jurnaliști și ONG-uri au fost premiate.
Andreea și Iman, printre studenții mediciniști de la noul centru de vaccinare din Constanța: „Sper să vină cât mai mulți voluntari în rândul nostru”

Studenții mediciniști vin în ajutorul constănțenilor care doresc să se imunizeze. Deși ne încearcă vremuri grele, tinerii nu au încetat să îi ajute pe cei ce le-au cerut sprijinul. Au petrecut zile și nopți făcând practică în unitățile medicale, iar acum îi așteaptă pe constănțenii care doresc să se vaccineze. Până la sfârșitul săptămânii, un nou centru va funcționa la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase cu ajutorul lor.
Ajunsă pe podiumul Ligii Întâi, Farul Constanța vrea să își consolideze locul trei al clasamentului. Pentru asta „marinarii” au nevoie de o victorie duminică, pe terenul lui FC Voluntari. Din păcate pentru elevii lui Gheorghe Hagi, deplasările nu s-au dovedit prea productive, constănțenii obținând doar trei puncte din meciurile jucate pe alte terenuri.
Curățenia de toamnă este în toi pe plajele de pe litoral: voluntarii de mediu au început să curețe nisipul de deșeurile rămase în urma turiștilor

Plaje pline de plastic, măști, metale și mucuri de țigară. Sunt doar câteva dintre amintirile pe care le-au lăsat turiștii după sezonul estival pe litoral. Marea Neagră este considerată de Comisia Europeană cea mai poluată, după cea Mediteraneană. Cele mai murdare porțiuni de nisip sunt în Năvodari și în Mamaia Nord, spun specialiștii. La polul opus, cea mai curată este cea din Tuzla.