Live

După înfrângerea suferită în această dimineață contra Universitatea Cluj, cu scorul de 3-1, Ianis Zicu a...

FC Farul și Universitatea Cluj, două dintre echipele de tradiție din Liga a doua, își dispută mâine un nou episod. Scăpate de emoțiile retrogradării, cele două vor fi adversare pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, într-o partidă contând pentru etapa a șasea a play-out-ului. Miza este prima poziție a clasamentului grupei A de retrogradare la finalul campionatului.

FC Farul este aproape de a face un pas important spre a-și asigura prima poziție a Grupei A de retrogradare la...

După ce și-a asigurat și matematic menținerea în Liga a doua, FC Farul se concentrează acum pe pregătirea sezonului următor. Constănțenii joacă sâmbătă, în deplasare, contra celor de la CSM Slatina, o formație deja retrogradată și care nu mai are nici un obiectiv în acest final de sezon.

Cu trei meciuri rămase de disputat în play-out-ului Ligii a doua, FC Farul a scăpat de emoțiile retrogradării....

Scăpat de presiunea luptei pentru evitarea retrogradării, Ianis Zicu le-a răspuns celor care au criticat jocul echipei sale după ratarea calificării în play-off-ul Ligii a doua.

Dacă este să tragem linie la sezonul regular, am fost la un punct de baraj. La trei puncte de promovare...

FC Farul și-a asigurat și matematic prezența în Liga a doua și în sezonul viitorul. „Marinarii” au obținut în weekend victoria care i-a scăpat de grijile retrogradării, după ce s-au impus la Constanța în fața celor de la Comuna Recea, cu scorul de 3-1.

La doar o lună după ce s-au confruntat în sezonul regular, FC Farul și Comuna Recea au fost din nou adversare...

După două ocazii ratate în începutul play-out-ului, FC Farul Constanța vrea să încheie sâmbătă și matematic lupta pentru menținerea în Liga a doua. Constănțenii joacă acasă contra celor de la Comuna Recea în cadrul rundei cu numărul patru.

FC Farul a ajuns pe locul trei în clasamentul grupei A din play-out-ul Ligii a doua după ce a obținut un singur...

FC Farul are mâine din nou ocazia de a-și asigura și matematic menținerea în Liga a doua în sezonul viitor. Constănțenii joacă în Capitală contra celor de la Metaloglobus, ocupanta locului trei al clasamentului Grupei A din play-out.

FC Farul a trecut peste momentul ratării calificării în play-off-ul de promovare și se concentrează acum numai...

Chiar dacă mai are cinci meciuri de disputat în play-out-ul Ligii a Doua, FC Farul a început deja pregătirile pentru sezonul viitor. Ianis Zicu vrea să își asigure și matematic menținerea în al doilea eșalon fotbalistic al țării, pentru a-i putea testa și pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Oficialii lui FC Farul au început să își facă deja planurile pentru sezonul viitorul al Ligii a doua. Și asta...

FC Farul a început cu un semi-eșec play-out-ul Ligii a Doua la fotbal. „Marinarii” au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Ripensia Timișoara, după un gol primit cu zece minute înainte de final

FC Farul este aproape de a dezvolta un complex în fața Ripensiei Timișoara. „Marinarii” au scos doar un punct...

FC Farul debutează mâine în play-out-ul Ligii a doua la fotbal. Primul meci pentru „marinari” este programat pe teren propriu, împotriva Ripensiei Timișoara. Un succes mâine le-ar asigura constănțenilor liniștea în privința calculelor retrogradării.

FC Farul își poate îndeplini în mare măsură, încă de mâine, primul obiectiv al ultimei părți a...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233