Live

Spaţíi verzi, băncuţe şi fântâni arteziene, în centrul oraşului. Acest proiect va deveni realitate în mai puţin de doi ani. Lucrările de reabilitare a străzii Ştefan cel Mare au început, iar când vor fi gata, autorităţile locale spun că strada îşi va recupera strălucirea de odinioară.

O oază de verdeață în centrul orașului, cu mobilier urban inteligent, wi-fi și rasteluri pentru biciclete....

Aproape 50 de hectare noi de plajă urmează să fie date în folosință în sudul litoralului, până în 2022. După extinderile din stațiunea Mamaia, au fost demarate și lucrările din zona Eforie Sud. Acestea oferă posibilitatea desfăşurării activităţilor economice în condiţii moderne urmărindu-se, totodată, și protejarea biodiversităţii. Proiectul are o valoare totală de aproape 400 de milioane de lei.

Lărgirea plajelor de pe litoral continuă. După stațiunea Mamaia, lucrările au fost demarate și la Eforie...

Caravană de conștientizare, informare și implicare a autorităților în procesul de dezinstituționalizare. Aceasta face parte din proiectul „Dizabilitatea nu este o barieră”. De asemenea, patru Locuințe Protejate vor fi ridicate atât la Chirnogeni cât și la Tropaisar. Mai mult, două clădiri din cele două localități constănțene vor fi transformate în Centre de Zi. Spațiile sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

A început a treia etapă a proiectului „Dizabilitatea nu este o barieră”, al Direcției Generale de...

De săptămâna viitoare vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare. Documentul urmează să fie trimis astăzi...

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că pentru personalul din medicina de urgenţă perioada pandemiei a...

Încă de la intrarea în stațiunea Mamaia turiștii sunt întâmpinați de celebrul Teatru de Vară care aduna în fiecare sezon mii de spectatori și sute de artiști celebri români și străini. Astăzi, clădirea a ajuns o ruină. Înconjurată de buruieni crescute haotic și plină de gunoaie, s-a transformat într-un real focar de infecție. În plus, structura s-a degradat atât de mult încât reprezintă un pericol pentru trecători, iar autoritățile nu par să se grăbească să o reabiliteze. Au existat doar tentative de proiecte de consolidare, însă nimic nu s-a concretizat până acum.

Uitat în timp de autorități, Teatrul de Vară din Mamaia a ajuns o ruină. Sute de mii de turiști ajung în...

Prima etapă a revenirii la normalitate intră, sâmbătă, în vigoare, după ce Guvernul a adoptat o serie de...

Florin Cîţu a declarat astăzi, la Suceava, unde a vizitat un centru de vaccinare drive-through şi s-a întâlnit...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233