Live

A sosit vremea revanșei pentru HC Dobrogea Sud. Constănțenii vor întâlni pe Csurgoi în primul tur al Cupei EHF European League, formație în fața căreia a pierdut în urmă cu două sezoane.

De ce le-a fost frică nu au scăpat. Constănțenii de la HC Dobrogea Sud și-ar fi dorit să evite pe Csurgoi la...

HC Dobrogea Sud are obiective mărețe în sezonul care urmează. Constănțenii, chiar dacă se bazează mai mult...

După aproape o lună de pauză, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud s-au reunit la începutul acestei săptămâni în formulă completă. Constănțenii au la dispoziție aproximativ 30 de zile pentru a pregăti noul sezon competițional, în care și-au programat și un cantonament în Serbia. Primul meci oficial este pe 25 august, contra lui Dinamo București, în Supercupa României.

HC Dobrogea Sud a dat luni seară startul pregătirilor pentru noul sezon. 20 de jucători s-au prezentat la primul...

Până să debuteze în noul sezon competițional, HC Dobrogea Sud și-a aflat programul pe care îl va avea în Cupele Europene. Constănțenii speră la un parcurs cât mai lung în Liga Europeană la handbal masculin, acolo unde va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru primul tur preliminar.

Federația Europeană de Handbal a stabilit programul Ligii Europene la handbal masculin, a doua competiţie ca...

HC Dobrogea Sud încredințează tinerilor poarta echipei. După plecarea lui Ionuț Iancu, între buturi va sta Daniel Vasile, care va fi susținut de doi tineri de perspectivă ai clubului de pe litoral, proveniți de la Academia HCDS.

După cele șase transferuri realizate în această vară de HC Dobrogea Sud, singura necunoscută în privința...

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud numără zilele până vor relua pregătirile înaintea noului sezon. Cu doar o săptămână rămasă până la reunirea lotului, oficialii de malul mării au anunțat un nou transfer. Mihai Loghin a revenit la Constanța după doi ani în care a jucat pentru Medgidia.

Mihai Loghin este al șaselea jucător care vine sub comanda lui Djordje Cirkovic în această vară pentru a...

HC Dobrogea Sud a închis astăzi lista de achiziții pentru sezonul care stă să înceapă. După transferurile lui Leon Raso și Liviu Caba, formația de la malul mării a mai anunțat înregimentarea altor trei jucători, un sârb, un macedonean și un bosniac.

La finalul săptămânii trecute, HC Dobrogea Sud a anunțat alte două transferuri importante în vederea...

După plecările lui Chuffa, Șandru și Iancu, HC Dobrogea Sud a anuțat și primele achiziții din această vară. Liviu Caba, unul dintre cei mai promițători handbaliști români, și slovenul Leon Raso s-au înțeles cu formația de pe litoral și speră să obțină primele trofee în sezonul care stă să înceapă.

Internațional de tineret Liviu Caba, în vârstă de 21 de ani, este noul jucător al lui HC Dobrogea Sud....

Continuă plecările de la HC Dobrogea Sud. Iancu, Ignat și Șandru au părăsit formația constănțeană la mai puțin de o lună după brazilianul Chiuffa, care a decis rezilierea contractului. Oficialii de pe litoral au anunțat însă că în curând vor prezenta și noile achiziții.

Pierderi grele suferite de HC Dobrogea Sud în această vară. La trei săptămâni de la plecarea brazilianului...

HC Dobrogea Sud a încheiat sezonul cu o medalie de bronz în campionat și una de argint în Cupa României, însă în vacanță au intrat doar jucătorii. Conducătorii formației de pe litoral au început deja pregătirea viitoare ediții, iar principal grijă a fost înscrierea în cupele europene.

HC Dobrogea Sud s-a înscris în EHF European League! Dacă sezonul trecut a ratat calificarea în grupele...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233